Skorer ‘Nesine’den ödül yağmuru

‘Nesine’den ödül yağmuru

20.12.2009 - 00:29 | Son Güncellenme:

Elektronik şans oyunları pazarının en önemli isimlerinden birisi olan ‘Nesine.com’un Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu takipçilerine daha önce hiç verilmemiş büyüklükte hediyeler vermek için kolları sıvadıklarını söyledi.

‘Nesine’den ödül yağmuru

21 Aralık’ta sona erecek bir kampanyalarının bulunduğunu ve bir üyelerine 2010 model muhteşem bir Audi A5, 10 kişiye ise Amerika ve dünyanın 1 numaralı eğlence merkezi Las Vegas’ta rüya gibi bir tatil kazanma şansını sunduklarını belirten Gülbakanoğlu, ‘düşeş’, ‘ortak altılı’, ‘çifte bahis’, ‘arkadaşına öner’ gibi kampanyalarının bulunduğunu ifade etti. Garanti Bankası ile gerçekleştirdikleri kampanyada 10 Sony Vaio Notebook, 5 Sony 102 ekran Full HD LCD TV kazandırdıklarını da vurgulayan Gülbakanoğlu, Yapı Kredi ile de 60 kişiye toplam 10.000 TL değerinde ödül vereceklerini aktardı.
Şirketlerinin işleyişi hakkında da bilgiler veren Halit Gülbakanoğlu, şunları söyledi:
İnternetten, cep telefonundan ve D-Smart üzerinden oyun oynama imkanı sunuyoruz. 0212 478 0 676 (NSN) numaralı telefonla 7 gün 24 saat tüm oyunlar için kupon yapılabilecek müşteri hizmetlerimiz var. Doğan Grubu şirketi olmamız, alanında lider gazeteler, taraftar ve internet siteleriyle olan iş birliklerimiz bizi farklılaştıran özelliklerin bir kısmını oluşturuyor.
Futbolun yanı sıra özellikle at yarışı ve basketbol hazır kuponlarımızla üyelerimizin kazancına kazanç katıyoruz. At yarışlarında Ömer Morovaoğlu yönetiminde, İsmet Demir, Nurettin Güven ve Mustafa Kırmacı gibi bu işin uzmanı kişilerin yer aldığı at yarışı ekibimizin hazırladığı hazır kuponlar sadece 15 günde 149,145 TL ikramiye kazandırdı. Basketbolda Ümit Avcı yönetiminde, İbrahim Kutluay, Harun Erdenay, Zeki Gülay, Arda Vekiloğlu ve Ayhan Kalyoncu gibi Türk Basketbolu’na damga vurmuş isimlerin hazır kuponlarıyla destek verdiği basketbol ekibimiz sadece 1 haftada 1,098.6 katı kazandırdı.