Trabzonspor Nevzat Aydın: 'Okay bizim gözdemiz'

Nevzat Aydın: 'Okay bizim gözdemiz'

08.09.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un geçen sezon çeşitli takımlara kiraladığı 5 futbolcu bordo mavili ekibe dönerken, gözler bu sezon takımlarında sergileyecekleri performansa çevrildi. Asbaşkan Nevzat Aydın, milli futbolcu Okay Yokuşlu için bir açıklama yaparak takımda kalacağını belirtti.

Nevzat Aydın: Okay bizim gözdemiz

Kiralık oyuncuların dönmesiyle daha geniş bir kadroya sahip olan Trabzonspor, yeni sezonda bu oyuncuların performansı ile hedeflerine daha sağlam adımlarla yürümek istiyor. Geçen sezonu kiralık olarak gittikleri farklı takımlarda tamamlayan Mustafa Akbaş, Uğur Demirok, Zeki Yavru, Dame N'doye ve Uğurcan Çakır, kendilerini ispatlayarak bordo mavili ekipte kendilerine yer edinmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan ilk iki haftada Zeki Yavru ile Uğur Demirok, 90 dakika sahada kalarak teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk 11'deki değişmez isimleri arasında yer aldı. Bordo mavililerde Mustafa Akbaş sadece Kasımpaşa maçında 28 dakika süre alırken, Dame N'doye ile Uğurcan Çakır ise ilk iki haftada 18 kişilik kadroda kendilerine yer bulamadı.

KENDİLERİNİ İSPATLAYACAKLAR

Trabzonspor henüz bonservisinin tamamını devralmadığı Fabian Castillo ile Porto'dan 1 yıllığına kiralanan Hyun-Jun Suk da Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında süre alan isimler oldu. Bordo mavililerde kiralıktan dönen ve sezonu takımda kiralık olarak geçirecek futbolcuların yanı sıra, genç oyunculardan Uğurcan Çakır, Furkan Taş, Matus Bero, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Ramil Sheidaev de kadro derinliğinde kendilerine yer bulmayı umut ediyor. Sıkı rekabetin yaşandığı Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın da tüm oyuncularından faydalanmayı planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

NEVZAT AYDIN: "OKAY BİZİM GÖZDEMİZ"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Okay Yokuşlu'nun satılmasının gündeme geldiği yönündeki iddialara cevap verdi. Aydın, sosyal medya hesabı twitterdan konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, "Kaddouri gelirse Okay'ı satacakmışız. İnsaf. Okay hem bizim, hem Ersun Hoca'nın hep gözdesi. Zaten Kaddouri ile Okay alakasız yerlerde oynuyorlar" ifadelerini kullandı.

ONAZİ: "HAYALİM SÜPER LİG KUPASINI KAZANMAK"

Trabzonspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, sosyal medya hesabı twitterdan taraftarların sorularını yanıtladı. 24 yaşındaki futbolcu, en büyük hedefinin Trabzonspor ile Süper Lig kupasını kazanmak olduğunu belirterek, "Şehri ve takımı çok seviyorum. Buraya hemen alıştım. Her sabah kesinlikle çay içiyorum. Hedefim de Trabzonspor ile Süper Lig kupası kazanmak" dedi.

Yazarlar