Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray, Avrupa’dan sonra lige döndü ve çok rahat kazandı. Aslan, Gaziantep’i 3-0 yenerken yeni sezonun ilk deplasman galibiyetine imza attı. Cim-Bom’un süper starı Icardi 2 gol ile formunu devam ettirirken Kerem Aktürkoğlu da Güney’de kendine geldi.
Kerem perdeyi açıp Icardi’ye de asist yaptı. Geçen sezon belki de şampiyonluğu getiren “Icardi-Kerem AŞ” Gaziantep’te resital sundu.
Galatasaray’da Molde maçındaki performansı tartışılan Kerem Demirbay dün sahanın iyilerindendi. Özellikle ilk yarıya damga vuran Demirbay duran topları da çok etkili kullandı.
2. dakikadaki golü VAR’a takılan Kerem Aktürkoğlu 5’te bu kez temiz bir gol attı. Kerem Demirbay ortalığı karıştırırken Kerem Aktürkoğlu ise fırsatçılığını konuşturdu: 0-1
22’de Nelsson’un kafa vuruşu az farkla auta gitti. 45+5’te Furkan ile ev sahibi gole çok yaklaştı ama top Muslera’da kaldı. 66’da organize atakta Kerem boştaki Icardi’yi gördü. Arjantinli düzgün bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı: 0-2.
Icardi 73’te ise kendisine yapılan penaltıda skoru 3-0 yaptı
Galatasaray’ın daha sonra Kerem ile bulduğu bir gol daha VAR’a takıldı. Sonraki bölümde iki takımın yakaladığı pozisyonlar vardı ama sonuç değişmedi. Galatasaray 3-0 kazandı ve milli araya moralli girdi.