Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray en iyi bildiği şeyi yine yaptı ve kazandı. Aslan evinde ligin flaş ekiplerinden Kasımpaşa’yı Zaha’nın golleriyle 2-1 yenerek galibiyet serisini 10 maça çıkardı ve yeniden zirveye oturdu.
Rams Park’ta 44.411 kişinin izlediği maçta Zaha performansıyla yıldızlaştı. Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu eleştirilere de golleriyle yanıt verdi. Galatasaray bu galibiyetle aynı zamanda zorlu Bayern deplasmanı öncesi de moral buldu. Gecenin en kötü olayı ise şüphesiz Muslera’nın sakatlanması oldu. Tecrübeli eldivenin zorlu fikstür öncesi sakatlanması keyifleri kaçırdı.
10’da Zaha ile gole yaklaştı sarı-kırmızılılar. 14’te Faal iyi topu çok iyi sürerken son vuruşunda Muslera’yı geçemedi. 28’de Kerem kaleyi görmek isterken savunma araya girdi. 3 dakika sonra Ngoy ile kaleyi yokladı konuk ekip. 33’te Zaha perdeyi açtı. Fildişi Sahilli futbolcu yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutla Galatasaray’ı öne geçirdi. 37’de Icardi yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.
51’deki karambolde Zaha kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 54’te kornerde iyi yükselen Omeruo farkı 1’e indirdi: 2-1. 59’da Muslera sakatlandı ve kaleye Günay geçti. 71’de Icardi’nin kafa vuruşu dışarı gitti. Karşılaşmanın son bölümüne 10 dakika eklendi. Maç 2-1 sona erdi.