Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Devre arasına 3 hafta gibi bir süre kalmışken bu kadro yoğunlugu içerisinde oynamayan futbolcular için antrenman maçının bile artık çok önemi var. Bu yüzden dünkü kupa karşılaşması Cim-Bom’un arka bahçesini test etmek bakımından Hamza Hamzaoğlu için de önemli bir fırsattı.

Belki değer olarak bütün Balçova Yaşamspor takımı Galatasaray’da bir oyuncu etmiyor olabilir ama Izmir ekibi ilk 20 dakika tarihteki sansasyonel maçları hatırlattı.

Bu noktada ilerleyen dakikalarla beraber gözden çıkarılanların, şans bulamayanların yaşam mücadelesine şahitlik ettik.

Haberin Devamı

Bunların başında da Karabük’e verilmesi planlanan Yasin Öztekin geliyor. 4 asisti ile kanat sorununa çare olabileceği mesajını verdi. 3 gol atan ve sarı-kırmızılı formayla siftah yapan Pandev ise gecenin bir diğer öne çıkan ismiydi. Makedon futbolcu takımda dışlanmaz ve de pas verilirse pekâla yararlı olabilir. Olcan’ın biri fantastik olmak üzere iki golünden ziyade orta alandaki hırsı kenar yönetimi sevindirdi. Yine sonradan giren Sinan Gümüş de verilen şansı gayet iyi değerlendirdi.

Sonuç olarak 9-1 gibi flaş bir skor ortaya çıktı. Daha da önemlisi ise zaten son dönemdeki sonuçlarla moralli olan Galatasaray’da forma bulamayanlar veya hayal kırıklığı yaratanlar da dün gece bu kervana katıldı.