Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Galatasaray’ın arka bahçesinin ne durumda olduğunu yansıtması bakımından sonuçları vahim bir maç oldu. Hamza Hamzaoğlu her fırsatta 26-28 kişilik kadrodan bahsediyor ama 11’i zorlayacak veya ilerleyen süreçte şans bulduğunda umut bağlanacak isim görüldü ki yok.

Pandev bu fiziğiyle Makedonya Ligi’nde bile oynayamaz. Zaten dünkü formsuzluğu Galatasaray’ın stoperden ziyade forvet ihtiyacı olduğunu gösterdi. Dzemaili’nin durumu da farklı değildi. Sakatlıktan dönen İsviçreli daha da geriye gitmiş. Sadece Napoli’den gelenler değil, Tarık, Yasin ve Olcan gibi isimler de Eskişehirspor karşısında verilen şansı değerlendiremedi. İşin kötüsü diğer futbolcular da onların seviyesine inince dün çok kötü bir oyun ortaya çıktı. Tek pozisyon ile maç tamamlandı.

Haberin Devamı

Galatasaray kupada son iki maçta alınan yenilgilere karşın yoluna devam edecek. Bunun rahatlığı da biraz olsun etkilemiş olabilir. Ancak Hamzaoğlu’nun istediği rekabet ortamının ideal kadro ile diğerleri arasındaki bu orantısızlıkla gerçekleşmesi zor.

Bu hallerini görünce de ‘yan gelip yatıyor ve para kazanıyor’ diye suçlanan Gökhan Zan’a haksızlık mı ediliyor diye sormadan geçemiyor insan. Eğer öyle ise de yatıp kazanan Florya’da fazlasıyla futbolcu var.