1.Lig Nicolas Anelka, Türkiye'ye geri döndü! İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı

Nicolas Anelka, Türkiye'ye geri döndü! İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı

25.01.2024 - 02:06 | Son Güncellenme:

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen dünyaca ünlü isim Nicolas Anelka'nın yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

Nicolas Anelka, Türkiyeye geri döndü İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı

Fransa futbolunun efsanelerinden Nicolas Anelka'nın Ümraniyespor ile anlaştığı ortaya çıktı. 44 yaşındaki futbol adamının, İstanbul ekibinde CEO olarak görev yapacağı belirtildi. Sports Digitale'in haberine göre; Ümraniyespor ile anlaşma sağlayan Nicolas Anelka, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

ÜMRANİYESPOR'DAN PAYLAŞIM 

Ümraniyespor da Nicolas Anelka'yla ilgili gece geç saatlerde paylaşım yaparak haberleri doğruladı. İstanbul ekibinin kısa süre içerisinde resmen Fransız teknik adamı duyurması bekleniyor.

Nicolas Anelka, Türkiyeye geri döndü İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı

1.5 SEZON FENERBAHÇE'DE OYNADI

2004-2006 yılları arasında 1.5 sezon Fenerbahçe'de oynayan Nicolas Anelka, 2014'te futbola veda etti. PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City ve Chelsea gibi Avrupa devlerinin de formasını giyen Anelka, sergilediği performansla Sarı Lacivertli ekip taraftarlarının gönlünde taht kurmuştu.

Profesyonel futbol kariyerinde Fenerbahçe forması da giyen Nicolas Anelka, kramponlarını astıktan sonra şu görevlerde bulundu:

Shanghai Shenhua - Yardımcı antrenör
NA Hussein Dey - Sportif direktör
Mumbai City - Oyuncu antrenörü
Roda JC - Danışman
Lille - Altyapı antrenörü
Hyeres FC - Menajer

Yazarlar