Voleybol Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi!

Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi!

05.09.2023 - 15:26 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları aldığı üst üste başarılar ile adından söz ettirirken ünlü tenisçi Novak Djokovic'in Hande Baladın hamlesi dikkat çekti.

Novak Djokovicten Hande Baladın hamlesi

Avrupa Şampiyonluğu ile tarihi başarısını devam ettiren Filenin Sultanları, dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Ünlü tenisçi Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi geldi.

Haberin Devamı

TARAFTARLA BULUŞTULAR
2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı taraftarlarla bir araya geldi. İstanbul'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen kutlamaya A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yönetim kurulu üyeleri, başantrenör Daniele Santarelli, taraftarlar ve basın mensupları katıldı. Organizasyonun başlangıcında FIVB Milletler Ligi ve CEV Avrupa Şampiyonası'nda kazanılan kupalar kürsüde sergilendi.

Ay-yıldızlı oyuncular seçtikleri şarkılarla sahneye çıktı. Oyuncular gelenek haline gelen Erik Dalı parçasıyla sahnede şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

SOSYAL MEDYANIN ZİRVESİNDE
Sosyal medya analiz şirketinin yaptığı ölçümlemelere göre, 15 Ağustos’ta başlayan ve 3 Eylül’de Sırbistan - Türkiye final müsabakası ile sona eren Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları, sosyal medyada 1 milyonun üzerinde konuşuldu.

Haberin Devamı

Sosyal medya analiz şirketi Teleskop APP’in verilerinde, şampiyona boyunca milliler ile ilgili dijital platformlarda yaklaşık 1 milyon 500 bin özgün içerik üretildi. Twitter’da (X) 1 milyon 327 bin 247, Instagram’da 16 bin 568, video platformlarında 11 bin 204 özgün içerik oluşurken, online haber platformlarında ise 50 binin üzerinde haberle Filenin Sultanları, Türkiye’nin gündeminde yer aldı.

Novak Djokovicten Hande Baladın hamlesi

DJOKOVIC HANDE BALADIN'IN KUPALI FOTOĞRAFINI BEĞENDİ
Dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic, Hande Baladın'ın fotoğrafını beğendi. Filenin Sultanları final maçında Sırbistan'ı mağlup etmişti. Ünlü tenisçinin bu hareketi kısa sürede gündem oldu. Öte yandan Djokovic'in daha önce de Hande'nin fotoğraflarını beğendiği öğrenildi.

KEVIN DURANT ZEHRA GÜNEŞ'İ TAKİP ETMİŞTİ
NBA' yıldızı Kevin Durant, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Zehra Güneş'i takip etmeye başlamıştı.

DÜNYA SIRALAMASINDA ZİRVEDEYİZ
Filenin Sultanları, Dünya sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. Finalde Sırbistan'ı 3-2 mağlup etmemizin ardından 3.4 puan hanemize yazdırdık. A Milli Kadın Voleybol Takımımız 384 puanla liderliğini sürdürürken ABD 366 puanla ikinci sırada yer aldı. Filenin Sultanları'nın CEV Avrupa Şampiyonası finalinde yendiği Sırbistan ise 357 puanla dünya sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.

Haberin Devamı

TATİL HEDİYE EDİLDİ
Türk Hava Yolları (THY), Filenin Sultanları'na bir haftalık tatil hediye etti. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Filenin Sultanları'na Türk Hava Yolları’ndan davet. Bayrağımızı gururla taşıyan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları'na 1 haftalık tatil hediye ediyoruz. Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birinde tatil imkanı sunuyor; bu büyük ve milli sevince ortak oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar