Milli Takım Nuri Şahin'den Milli Takım yardımcılığına şartlı 'Evet'!

Nuri Şahin'den Milli Takım yardımcılığına şartlı 'Evet'!

25.09.2023 - 12:50 | Son Güncellenme:

Stefan Kuntz ile yollarını ayırarak A Milli Futbol Takımı'nın başına Vincenzo Montella'yı getiren TFF, yardımcılık için Nuri Şahin'e teklif götürdü. Şahin'den şartlı 'Evet' geldi.

Nuri Şahinden Milli Takım yardımcılığına şartlı Evet

Kuntz sonrası A Milli Futbol Takımı'nın başına Vincenzo Montella gelirken TFF, yardımcı antrenör arayışlarına başladı. Kenan Koçak'ın görevi bırakmasının ardından bu pozisyon için en güçlü aday Antalyaspor'un Teknik Direktörü Nuri Şahin. Genç antrenörden şartlı 'Evet' geldi.

Haberin Devamı

MONTELLA ÇARŞAMBA İMZALIYOR
TFF, 27 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'te Riva'da düzenlenecek törende İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile medya önünde resmi sözleşme imzalayacak. Montella, geçen hafta içinden itibaren maçlara giderek, yerli oyuncuları izlemeye başladı.

Nuri Şahinden Milli Takım yardımcılığına şartlı Evet

Euro 2024 grup elemelerinde ilk iki sırayı alacak takımlar, Almanya'daki finallere katılacak. 10 puana sahip olan Türkiye, aynı puandaki Hırvatistan'ın arkasında ikinci sırada. Ama Hırvatlar'ın bir maç eksiği bulunuyor. Türkiye, 12 Ekim'de deplasmanda Hırvatistan ile karşılaştıktan sonra 15 Ekim'de Konya'da Letonya ile karşılaşacak

KENAN KOÇAK AYRILMIŞTI
TFF, Kuntz'un kadrosunda yer alan Kenan Koçak ile devam etmek istemişti. Ancak Koçak, yeni gelen teknik heyetin önünü açmak için görevi kabul etmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

NURİ ŞAHİN'DEN ŞARTLI 'EVET'
Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, TFF'ye şartlı şekilde "Evet" diyebileceğini bildirdi. Ajansspor'un haberine göre; Şahin Antalyaspor'daki görevini de sürdürmesi koşuluyla Montella'nın yardımcılığını kabul edecek. Şahin, daha önce Antalya'yı bırakıp gelmesi yönündeki teklifi reddetmişti.

TFF yönetiminin Nuri Şahin'in bu talebini değerlendirip en kısa sürede cevap vermesi bekleniyor.

OYUNCU ANTRENÖR
Eski milli futbolcu Nuri Şahin, 5 Ekim 2021'de oyunculuğa devam ederken Antalyaspor'un teknik sorumlusu oldu. Şahin, henüz UEFA Pro Lisans'ını alamadığı için resmi olarak teknik direktör sıfatını taşımıyor. Nuri Şahin, lisansla ilgili olarak, "UEFA Pro Lisans konusunda her görüşe saygı duyuyorum ama benim görüşüme de saygı duyulsun. Ben, 2015'ten beri Almanya, Türkiye, İngiltere ve Galler'den Pro Lisans almaya çalışıyorum ama yaptırmadılar. Ben, 6-7 yıldır zaten bu işe talibim" ifadelerini kullanmıştı.

Yazarlar