Skorer O mektubu Fenerbahçe'ye kim gönderdi?

O mektubu Fenerbahçe'ye kim gönderdi?

08.05.2012 - 15:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin avuktatı Faik Işık, Habertürk'te yayınlanan gün ortası haberlerinde ilgilç açıklamalarda bulundu.

O mektubu Fenerbahçeye kim gönderdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, Habertürk TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Gün Ortası' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Avukat Faik Işık, birbirinden önemli açıklamalar yaparken, Aziz Yıldırım'ın UEFA Başkanı Michel Platini'ye açmış olduğu şahsi davasını neden geri çektiğini açıkladı.

Fenerbahçe CAS Davası'ndan neden çekildi sorusuna Işık, "Çok önemli bir yerden bize bir mektup geldi. Bu bizi çok mutlu etti. Biz de onu kıramayacağımız için düşündük taşındık ve böyle bir karar aldık" dedi. Bu kişi başbakan Erdoğan mı? sorusuna ise, bir süre sessiz kalan ve gülen Işık, 'O bizde kalsın" dedi.

Yıldırım'dan Adalet Bakanlığı'na dilekçe

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Özel Yetkili Mahkemeler'de kendisi hakkında verilen tutuklama kararının kanun yararına bozulması için Adalet Bakanlığı'na dilekçe verdi

Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık tarafından hazırlanan dilekçede şu ifadeler kullanıldı:

“Özel Yetkili Mahkeme sürecindeki hukuka aykırılıkların giderilmesinde kanun yararına bozmadan başka bir imkan kalmaması, kaldırılmış olan DGM yöntemlerinin halen uygulanıyor olması, tahliye taleplerini redderek kendi verdikleri tutuklama kararlarını koruyan ve sürekli aynı yöntemleri kullanarak yetki/görevlerini kötüye kullanan Özel Yetkili Mahkeme kararlarının kanun yararına bozulmasını talep ediyoruz.”