Basketbol Obradovic: Atmosfer güzeldi

Obradovic: Atmosfer güzeldi

26.04.2014 - 18:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker'in Uşak'ı mağlup ettiği maçın ardından antrenörler konuştu.

Obradovic: Atmosfer güzeldi

Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Fenerbahçe Ülker'e mağlup olan Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "İstediklerimizi sahaya yansıtamadık" dedi.

Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetinden dolayı rakibi kutladı.

Tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür eden Bulkaz, " Kötü oynadığımız bir gündü. İstediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık. Bahaneye gerek yok, kötüydük. Play-off'ta daha iyi olmak istiyoruz. Takımı yukarı çekmek ve çalışmak zorundayız" diye konuştu.

Uşak Sportifli oyuncu Ogün Sevinç de ilk yarısını iyi onadıkları maçı, ikinci yarıda düşük yüzdeli şutlar nedeniyle kaybettiklerini ifade etti.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obrodovic ise Uşak ekibini sezon boyunca ligde gösterdiği başarıdan dolayı kutlayarak, "Salonda güzel bir basketbol atmosferi vardı. Taraftarlar iyiydi, basketbol iyiydi. İyi bir takıma karşı galip geldik" ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli oyuncu Nemanja Bjelica ise karşılaşma boyunca konsantre olup, güçlü bir takıma karşı galibiyet aldıklarını belirterek, kalan maçlarda da konsantrasyonlarını koruyup, play-off'a en iyi şekilde girmek istediklerini dile getirdi.

Yazarlar