Dünyadan Futbol Oğuz Çetin hastaneye neden gitti?

Oğuz Çetin hastaneye neden gitti?

04.07.2014 - 11:16 | Son Güncellenme:

AZERBAYCAN'ın Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğünü yapan Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin dün aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Oğuz Çetin hastaneye neden gitti

Sezon öncesi yüksek irtifa kampı için takımıyla birlikte 23 Haziran'da Erzurum'a gelen Oğuz Çetin, Palandöken’deki 'Xanadu Snow White Otel’e yerleşti. Takımın yeni lig hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ve milli takımın efsane futbolcularından Oğuz Çetin dün akşam saatlerinde göğsündeki şiddetli ağrı nedeniyle Erzurum'daki Özel Şifa Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Çetin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sporcular ve teknik ekip, Oğuz Çetin'in bulunduğu yoğun bakım ünitesinin önünden bir an olsun ayrılmadı. Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

OĞUZ ÇETİN İÇİN YALANLAMA GELDİ!

Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğünü yapan ve Erzurum'da kampa giren Oğuz Çetin, sağlık kontrolünden geçirildi.

Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli eski milli futbolcu Çetin'in hastalandığı için değil, kontrol amacıyla hastaneye geldiğini söyledi.

Çetin'in rutin sağlık kontrolünden geçirildiğini ifade eden Dalga, "Bizim kardiyoloji doktoruyla da bir tanışıklıkları var. Kardiyolojide check-updan geçmiş. Herhangi bir hastalık geçirmiş değil, rutin kontrol amaçlı geldi" dedi.

Haberin Devamı

Dalga, şöyle devam etti:

"Bunlar sporcu koşuyorlar, antrenman yapıyorlar. Rutin kontrole gelmiş, kalbine, akciğerlerine baktırmış. Yani bir check-up yaptırdı. Sağlık durumu gayet iyi. Kalp krizi geçirmediğinden yüzde 100 eminim. Doktoru Doç. Dr. Fuat Gündoğdu hocamızla da görüştüm. Kesinlikle bir kalp krizi söz konusu değil. Üstelik kalp krizi geçirdiğini basın mensuplarından öğrendik. Kalp krizi geçirdiğiyle ilgili, bu bilgi kesinlikle doğru değil. Tamamen kontrol amaçlı bir check-up yaptırdı. Onun dışında bir problemi yok."

Çetin'in akşam geç saatlerde geldiğini anlatan Dalga, "Gün içinde antrenmanları varmış, onun için akşam geç saatlerde gelmiş. Kan tahlilleri istenmiş, rutin kontrolleri yapıldı. Gece burada kaldı, biraz önce de ayrıldı. Hastaneden taburcu ettik" dedi.

Yazarlar