Giresunspor Okan Kocuk damga vurdu! Beşiktaş'ta 2022'de bir ilk gerçekleşti

Okan Kocuk damga vurdu! Beşiktaş'ta 2022'de bir ilk gerçekleşti

17.04.2022 - 22:50 | Son Güncellenme:

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Zorlu mücadele 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. Siyah-beyazlılar, 2022 yılında bir ilk yaşadı. Öte yandan Giresunspor'un tecrübeli file bekçisi Okan Kocuk, maça damga vurdu.

Okan Kocuk damga vurdu Beşiktaşta 2022de bir ilk gerçekleşti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Giresunspor'a konuk oldu. Heyecan dolu müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi. Beşiktaş, 2022'de bir ilk yaşadı. Giresunspor'un kalecisi Okan Kocuk mücadeleye damga vurdu.

Haberin Devamı

18'inci dakikada muhteşem kurtarış

Okan Kocuk damga vurdu Beşiktaşta 2022de bir ilk gerçekleşti

Kritik karşılaşmada dakikalar 18'i gösterdiğinde Okan Kocuk çok şık bir kurtarışa imza attı. Montero'nun indirdiği topu sırtı dönük pozisyonda kontrol eden Michy Batshuayi, şık bir hareketle topu kaleye gönderdi. Okan Kocuk, meşin yuvarlağı ayaklarıyla engelledi.

Ghezzal'ın şutunda inanılmaz müdahale

Okan Kocuk damga vurdu Beşiktaşta 2022de bir ilk gerçekleşti

Heyecan dolu müsabakanın 44'üncü dakikası iki güzel harekete sahne oldu. Ghezzal, hafif sağ çaprazdan kaleye oldukça uzak mesafeden bir şut gönderdi. Çatala doğru giden topu, Giresunspor kalecisi Okan Kocuk parmaklarıyla kornere çeldi.

Beşiktaş, 2022'de ilk kez gol atamadı

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, 2022'de bir ilk yaşadı. Siyah-beyazlılar, 2022'nin başından bu yana oynanan bir maçta ilk kez gol atamadan sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Okan Kocuk sezon sonunda dönecek

Okan Kocuk damga vurdu Beşiktaşta 2022de bir ilk gerçekleşti

Giresunspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Okan Kocuk, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma dönecek. 26 yaşındaki file bekçisinin devre arasında da Galatasaray'a dönmesi gündeme gelmiş, ancak Giresunspor bu duruma engel olmuştu.

Lewandowski’nin Bayern adına en güzel golleri

Yazarlar