Beşiktaş Oktay Derelioğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: Sergen beni hiç sevmez, bilerek pas vermezdi!

Oktay Derelioğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: Sergen beni hiç sevmez, bilerek pas vermezdi!

21.05.2024 - 12:19 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın efsane golcülerinden Oktay Derelioğlu, Pembe Masa'nın konuğu oldu. Derelioğlu siyah-beyazlı takımda oynadığı dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oktay Derelioğlundan yıllar sonra gelen itiraf: Sergen beni hiç sevmez, bilerek pas vermezdi

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu Pembe masa’nın bu haftaki konuğu Milli takımın ve Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Oktay Derelioğlu oldu. Futbol kariyeri ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan başarılı forvet, babası ile olan ilişkisi ile ilgili de sert konuştu. Uzman psikolog Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan efsane isim, 1 yaşındayken annesi ile ayrılan ve o günden sonra birkaç kez görüştüğü babası ile ilgili de konuştu.

Haberin Devamı

Babasına hakkını helal etmediğini söyleyen Derelioğlu "Ben kendisine de söyledim sana hakkımı helal etmiyorum, istersen sen de etme. Miras konusunda ileride bana birşey bırakma, istersen evlatlıktan ret edebilirsin. Gerekli evraklara imza atarım" dedi.

Oktay Derelioğlundan yıllar sonra gelen itiraf: Sergen beni hiç sevmez, bilerek pas vermezdi

'Sergen beni hiç sevmezdi ben de onu'
Beşiktaş’ta oynadığı dönem ve futbolcu arkadaşları ile ilgili de konuşan Derelioğlu "Sergen beni hiç sevmezdi, ben de onu sevmezdim. Maç sırasında bana bilerek pas vermezdi. Bir gün soyunma odasına giderken şu sözünü duydum. Adama pas vermiyoruz ona rağmen gol atıyor" sözleri Sergen Yalçın ile olan rekabetini de ortaya koydu.

'G.Saray'la anlaşmak için Florya'ya gittim'
Futbol oynadığı dönemde başına gelen bir olayı da anlatan Derelioğlu, "Galatasaray ile anlaşmak için Florya’ya gittim. Adnan Sezgin ile konuştuk 2.5 milyon tl ye anlaştık ama mesai saati bittiği için noterler kapandı imza atamadık, bayramdan sonra imza atarız diye konuştuk ve evime gitmek için çıktım. Eve bir geldim Beşiktaşlı yöneticiler evde. Haber almışlar anlaştığımı, Ercüment Cevahir 'Olmaz bize geleceksin' dedi. 'Ben sözümden caymam' dedim. Sezgin Polat’ı aradım ve durumu anlatıp müsaade istedim, onlar da beni kırmadı. 'Nerede mutlu olacaksan orada ol' dediler. Anlaştığım rakamın çok çok aşağısına 500 bin TL'ye sevdalısı olduğum takıma imza attım ve Beşiktaş’a transferim gerçekleşti. Belki Galatasaray’ın efsanesi olacaktım, ama Beşiktaş’ın efsanesi oldum” ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar