Türkiye Kupası Olay sözler

Olay sözler

27.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinin ardından çarpıcı ifadeler kullandı.

Olay sözler

Başkan Aziz Yıldırım karşılaşma sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. Yıldırım, “2000 yılında Fetullah Gülen’in dualarla Galatasaray’ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok” sözleri ile konuşmasına başlarken şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Gökhan döndü geldi. ‘Tören başlamandan küfür ediyorlar dedi’. Ben de girin o zaman içeriye dedim. Küfür yemeye mi geliyor bu çocuklar buraya! Spor bu olmadı yani... Final four oynadık ama kazanamadık. Ben gerçekleri söylüyorum. Benden başka konuşan yok, herkes kafasını kuma gömmüş konuşamıyorlar. Tribünlerde sorun var, küfür var. Tribünlerde esrar, eroin var ama olmuyor. Türkiye’de şampiyonu da küme düşeni de hakemler ilan etti. Mete Kalkavan iyi hakem diyorlar ama bunlar kendilerini farklı görmeye başladılar. Emre tekmeyi basıyor oyna diyor. Kurallar var, faulse faüldür. Halis Özkahya ile Fırat Aydınus şampiyonluğumuzu engelledi.”

Yıldırım “Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e ceza vermezler. Aziz Yıldırım’a ceza verirler. Federasyon Genel Kurulu’nda konuşma yapacağım böyle saçma şey olur mu ya? Siz önce küfürü engelleyin... Bizim statlarımıza gelip kupa verebiliyor musunuz? Ne hale geldik. Şike yapsana diyor bana adam! Ben şike yapmadım. İnsaf yani. Ben şike yapmadım ama Galatasaray sürekli şike yapıyor. Açıklayacaklarımın altından kimse kalkamaz. Edepli olacaklar ilk önce” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Hoca kalacak’

Aziz Yıldırım, Pereira ile ilgili soruya; ‘Hocayla konuşacağız. Kalacak herhalde, mukavelesi var. Başarısız olup kalanlar da oldu. Oturacağız hoca ve yöneticilerle konuşacağız. Bir plan yapacağız” yanıtını verdi.