Beşiktaş Olcay Şahan'dan Fenerbahçe derbisi için iddialı açıklama: Beşiktaş tarih yazacak

Olcay Şahan'dan Fenerbahçe derbisi için iddialı açıklama: Beşiktaş tarih yazacak

09.12.2023 - 13:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de gözler Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine çevrilmişken siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Olcay Şahan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Olcay Şahandan Fenerbahçe derbisi için iddialı açıklama: Beşiktaş tarih yazacak

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek. Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak derbi mücadelesini hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Haberin Devamı

Dev derbi öncesi siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Olcay Şahan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Olcay Şahan'ın açıklamalarından ön plana çıkanlar şu şekilde: 

'BEŞİKTAŞ GEREĞİNİ YAPACAK'

Bu tür büyük maçlarda motivasyonun, takımın eksiklerini kapatacağını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş'ın son haftalarda çok sakat oyuncusu var ama böyle maçlarda isimler fark etmez, çıkıp oynarsın. Beşiktaş'ın da bugün çıkıp gerekeni yapacağını düşünüyorum. Bu derbi atmosferini yaşamış oyuncu sayısı, Fenerbahçe'ye göre daha fazla. Bu yüzden işleri kolaylaşacak. Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarında hep tarih yazmıştır. Bu akşam yine tarih yazacak" dedi.

Olcay Şahandan Fenerbahçe derbisi için iddialı açıklama: Beşiktaş tarih yazacak

İRFAN CAN KAHVECİ YORUMU

Fenerbahçe'nin geçen sezona göre daha iyi bir takım olduğunu vurgulayan millî futbolcu, "Fenerbahçe lige çok iyi başladı. Gerçekten bu sene İsmail hocanın sayesinde iyi bir takım oldular. Aynı zamanda ruh olarak da geçen sezona göre daha iyi durumdalar. Mesela İrfan Can Kahveci'nin Nordsjaelland maçından sonra taraftarla tartışmasının ardından oyuncular İrfan'ın yanına gidip ona hemen destek oldular. Geçen sezon bu durum böyle değildi. Oyuncular, taraftarın önüne atılıyordu. Şimdi daha iyi bir takımdaşlık mevcut" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'NE YAPTIĞIMIZIN FARKINDA DEĞİLDİM'

Fenerbahçe'ye son dakikada kaydettiği unutulmaz gol hakkında da konuşan Olcay Şahan, "Orada ne yaptığımın çok farkında değildim, daha sonradan farkına vardım. İnönü Stadı'nın ilk derbi golünü efsane Onursal Başkanımız Süleyman Seba atmıştı. Son golü de ben attım. Bunun önemini daha sonra idrak ettim. İnanılmaz duygular yaşadım. Sabah 6'ya kadar uyuyamamıştım. Bu güzel hisleri inşallah bir gün kenarda hoca olarak da yaşarım" diye konuştu.

'İNÖNÜ'DE OLMAK İSTERDİM'

Tecrübeli futbolcu, bu akşamki derbi mücadelesiyle ilgili son olarak şunları söyledi: "Bu akşam İnönü'de sahada olmak isterdim. TV'den sürekli eski maçları izliyorum. Kendimi görüyorum, tarih yazdığımı görüyorum. Bunları da izleyince insanın oynayası geliyor. İnşallah bir gün o derbiye Beşiktaş'ın hocası olarak çıkarım."

Haberin Devamı

Yazarlar