1.Lig Ömer Bayram taraftara söz verdi

Ömer Bayram taraftara söz verdi

18.08.2014 - 15:02 | Son Güncellenme:

Avusturya’nın Lungenfeld bölgesinde girdiği kampta çalışmalarını sürdüren Kayserispor'da hazırlıklar devam ediyor.

Ömer Bayram taraftara söz verdi

Teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde düz koşu ile sabah antrenmanına başlayan sarı-kırmızılı oyuncular oldukça hırslı ve istekli çalıştı. Dün akşam Gaziantepspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen oyuncuların ayrı çalıştığı antrenman oldukça neşeli geçti. Teknik, taktik ve şut çalışması şeklinde süren antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sabah antrenmanına hafif sakatlıkları bulunan Bilal, Yener Arıca, Sereno ve Okay Yokuşlu katılmadı.
Antrenmanda oyuncuların ortaya koyduğu hırslı ve istekli çalışma azmi özellikle teknik heyeti ilerisi için umutlandırdı. Teknik direktör Mutlu Topçu, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Avusturya kampının mükemmel bir ortamda sürdüğünü söyledi. Lige eksiksiz bir şekilde girmek için çaba sarf ettiklerini, bunun için Kayseri’deki çalışmalardan sonra Avusturya’da son etap kampına girdiklerini kaydeden Topçu, "Lige eksiksiz girmek istiyoruz. Avusturya’da harika bir ortamda kamp çalışmalarımız sürüyor. Hafif sakatlığı bulunan oyuncularımızın dışında şükürler olsun olumsuz bir durum yok" dedi.

ÖMER BAYRAM: "TARAFTARA SÖZ VERİYORUZ"
Kayserispor’un genç yıldızı Ömer Bayram, hazırlıkların mükemmel gittiğini ifade ederek, "Takımın havası çok güzel. Çalışmalar iyi geçiyor. Bunu lige taşımak istiyoruz. Lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Geçen sezon talihsiz bir sezon geçirdik. Hedefimiz Süper Lig. Kadromuzu koruduk. Hedeften sapma yok. Takım içinde müthiş bir ahenk var. Taraftarların desteği çok önemli. Arkamızda dursunlar. Onlara söz veriyoruz, takım Süper Lig’e çıkacak" diye konuştu.

İBRAHİM DAĞAŞAN: "MUTLU HOCA İLE ÇALIŞMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"
Kayserispor’un yeni transferlerinden tecrübeli oyuncu İbrahim Dağaşan da, Kayserispor'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Mutlu hoca ile olmaktan, Süleyman abi ile olmaktan çok mutluyum. Başkanı söylemeye gerek yok, o da çok iyi bir insan. Çok iyi bir takım olduk. Sezon sonunda mutlu bir şekilde Süper Lig’e dönmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Takım içinde arkadaşlık ortamı mükemmel. Onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yardımlaşma mükemmel. Çok iyi olacağız. PTT 1. Lig çok çekişmeli geçecek. Ama kadro olarak çok iyiyiz. Çok güçlü bir ekibiz. Ligin en iyi golcüleri bizde. Nobre gibi Bobo gibi golcüler var. Taraftarımız bizi desteklesin. Lig uzun maraton. İnişler çıkışlar mutlaka olacak. Taraftarımız bize destek versin. Buradaki oyuncu gurubu mutlu sona ulaşacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın" şeklinde konuştu.

Yazarlar