Trabzonspor Onazi o teklifi geri çevirmiş

Onazi o teklifi geri çevirmiş

03.08.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Lazio'nun kendisine yeni kontrat teklifini geri çevirdiğini açıklayan Trabzonspor'un yeni transferi Onazi, Türkiye ile ilgili bir güvenlik endişesi bulunmadığını söyledi.

Onazi o teklifi geri çevirmiş

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Lazio'dan kadrosuna kattığı Ogenyi Onazi, İtalyan ekibinden ayrılışı ve bordo-mavili ekibi tercih etmesine yönelik açıklamalarda bulundu. BBC'ye konuşan Nijeryalı futbolcu, mavi-beyazlılarla yollarını kişisel sebeplerden ayırdığını açıkladı, "Kafamı rahatlatmak ve tekrar futbol oynamaktan mutlu olmak için bu transferi yapmam gerekiyordu" dedi.

'Trabzon'da yeniden doğacağım'

Onazi, "Bazı insanlar benim bu tercihimi anlamakta zorlanabilirler ancak ben bunun kariyerimde ileri bir adım olduğunu düşünüyorum. Lazio'daki hocam Simone Inzaghi benim takımda kalmam için yönetimle görüştü. Bana kontrat uzatmayı bile teklif ettiler, ancak Trabzonspor yeniden doğma imkanı verdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

'Elimizden gelen tanrıya dua etmek'

Türkiye'nin içinde bulunduğu ortamla ilgili bir güvenlik endişesi bulunmadığını belirten 23 yaşındaki orta saha oyuncusu şunları söyledi: "Bu konudaki naçizane görüşüm, güvenliğin her yerde aynı olduğu yönünde. Hayatta hiç bir yer tam anlamıyla güvenli değildir. Sonuçta elimizden gelen nereye gidersek gidelim tanrıya dua edip, bizi korumasını istemektir."

'Hep Lazio taraftarı kalacağım'

2012'den itibaren formasını giydiği başkent ekibine teşekkürlerini ileten Nijeryalı futbolcu, "Tüm Lazio taraftarı, yöneticisi, oyuncusu ve çalışanlarına, beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman bir Lazio taraftarı olacağım çünkü bugün olduğum futbolcu olmamı Lazio sağladı" şeklinde konuştu.

Yazarlar