Futbol "Orduspor için ikinci yarı zor geçecek"

"Orduspor için ikinci yarı zor geçecek"

03.01.2014 - 13:52 | Son Güncellenme:

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy, "Her kulüp gibi Orduspor'un ekonomik problemleri var, bu problemleri mevcut yapıya olabildiği kadar yansıtmamaya çalışıyoruz ama şu bir gerçek ki ikinci devre Orduspor'umuz için çok zor geçecek" dedi.

Orduspor için ikinci yarı zor geçecek

Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un ilk devreyi zor şartlar altında, çok büyük bir performans göstererek 3'üncü sırada tamamladığını belirtti.

Haberin Devamı

İlk devre itibarıyla Orduspor'un başarılı olduğuna işaret eden Gürsoy, "Başta teknik direktörümüz Erkan Sözeri, teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizi canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Kulübün ekonomik sorunlarına değinen Gürsoy, şöyle devam etti:

"Bu yıl bir görev bölümü yaptık. Her şeyi sevgiyle bütünleşerek başarabiliriz. Zor şartlarda Orduspor'u ilk yarı için başarılı buluyoruz. Her kulüp gibi Orduspor'un ekonomik problemleri var, bu problemleri mevcut yapıya olabildiği kadar yansıtmamaya çalışıyoruz ama şu bir gerçek ki ikinci devre Orduspor'umuz için çok zor geçecek. İkinci devre sahamızda oynayacağımız 9 maç var. Taraftarımızın maçlara gelerek tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Yönetim olarak üzerimize düşeni yine yapmaya devam edeceğiz."

Haberin Devamı

"Transfer yasağı mevcut futbolcular için fırsat"

Orduspor'un transfer yasağı olduğunu anımsatan Gürsoy, "Transfer tahtamız kapalı. Bu durum, mevcut futbol takımımız için bir fırsattır. Ekonomik açıdan ikinci devre için ödemeler yapılarak güçlenmeliyiz ve moralli olmalıyız. Orduspor bu kadar başarıyı yakalamışken, 36 puan gibi önemli bir puan toplamışken bu tabloya hep beraber şehir olarak, şehrimizin dinamikleri olarak sahip çıkmalıyız. İnanıyorum ki gereken desteği, büyük resimde Orduspor olduğunu görerek yaparsak burada kazanan Ordu şehri ve Orduspor olacaktır" ifadelerini kullandı.

Murat Gürsoy, "Kırgınlıklar, dargınlıklar her dönem olmuştur. Burada önemli olan Orduspor'un menfaatidir. Kalıcı olan Orduspor'dur. Tüm kesimler yapıcı eleştirilerini yapsın ama sonuçta bu şehrin takımına, Orduspor'a da katkısını yapsın istiyoruz. Başkanlar, yönetimler emanetçidir. Kalıcı olan Orduspor'dur. Dilerim sezon sonu tüm yüzler güler" dedi.