1.Lig Orduspor sahada şov yaptı!

Orduspor sahada şov yaptı!

16.09.2013 - 16:55 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, Karşıyaka deplasmanından 3 puan ile dönerken, Basın Sözcüsü Akın Çiçek, “Karşıyaka taraftarı tribünde, Orduspor ise sahada şov yaptı” dedi.

Orduspor sahada şov yaptı

Çiçek, Orduspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Karşıyaka maçını değerlendirirken, “Geçen seneye göre bu sezon daha heyecanlandıracak futbol oynuyoruz. Ama geçen seneyi unuttuk ve bu takımın bulunduğu yeri konuşuyoruz. Lafın özü, iyi bir futbolla 3 puanı alan taraf olduk. İnanılmaz bir taraftar şov vardı. Evet Karşıyaka taraftarı tribünde şov yaptı, Orduspor ise sahada şov yaptı” diye konuştu.

“Şehrin de takımına güveniyle güzel noktalara geleceğimize inanmak istiyorum ama mütevazi olmak ve ayağımızı yere basmak zorundayız” diyen Çiçek, “Karşımızdaki takım ekonomileri çok yüksek. Ankaraspor’un bütçesi 20 milyon TL civarında. Diğer takımlardan İstanbul Büyükşehir, Şanlıurfaspor, Manisaspor, Mersin İdman Yurdu gibi takımların bütçeleri yüksek. Bu sene transferlerde daha akılcı olduk. İsim oyuncular yerine savaşan, mücadele eden ve koşan oyuncuları transfer ederek taraftarları büyüleyen bir takım yaratmak için uğraşıyoruz demiştik. Maç öncesinde diğer takımların yöneticileri çok güzel bir takım yapmış olduğumuzu söylediler. Bütün oyuncularımızı kutluyor ve alınlarından öpüyorum. Oyuncularımız 1. dakikadan 90. dakikaya kadar kazanacaklarına bizi inandırdılar. Manisaspor, çok önemli bir takım. Sahamızda ilk kez galibiyetle tanışmak istiyoruz. Seyircilerimize galibiyeti yaşatmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.Öte yandan Akın Çiçek, futbolcuların maçtan sonra izin yapmadığını belirterek, Manisaspor maçının ardından izin yapılacağını kaydetti.