Milli Takım Orduspor taraftarları, emniyet teşkilatıyla buluştu

Orduspor taraftarları, emniyet teşkilatıyla buluştu

07.09.2012 - 12:02 | Son Güncellenme:

.

Orduspor taraftarları, emniyet teşkilatıyla buluştu

Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, ”Yeni sezonun çok daha iyi geçeceği konusunda inancım tam” dedi.

19 Eylül Stadı’ndaki çalışmaların sona ermesiyle Orduspor kendi sahasında sezonun ilk maçını Kayserispor ile yapacak. Kayserispor karşılaşması öncesi İl Emniyet Müdürlüğü, Orduspor’un taraftar temsilcileri ve yöneticileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Polisevi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Kırmacı, futbol sezonunun daha iyi geçmesi adına katkıda bulunmak için taraftar temsilcileriyle bir araya geldiklerini söyledi.

2012-2013 sezonunun 3 hafta önce başladığını anımsatan Kırmacı, şöyle devam etti: ”Artık futbolla ilgili heyecan, tansiyon her geçen gün biraz daha artacak. Biz de bunun şehrimize fiilen başlamasının arifesinde konunun taraflarıyla bir araya gelerek sabah kahvaltısında arzularımızı, isteklerimizi ve düşüncelerimizi paylaşalım istedik. Yeni sezonun çok daha iyi geçeceği konusunda inancım tam. Aynı zamanda geçen sezon alınan CentilmenLig ödülünün bir kademe daha ilerleyip daha da güzel sonuçlanacağı yönünde temennim var. Bunun maddi karşılığı da yadsınamaz.”

Haberin Devamı

”Orduspor’un en büyük simgesi büyük taraftarıdır”

Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Orduspor’un en büyük simgesinin büyük taraftarı olduğunu vurgulayarak, ”Taraftarımızla olayın tarihsel boyutunu hep beraber yaşadık. Bundan sonra bu büyük aile Avrupa yolculuğuna start vermiştir. 2012-2013 futbol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyin fair-play çerçevesinde sonuçlanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Taraftarlardan sorumlu yönetici Tamer Aktaş, Emniyet Müdürlüğü’nün, taraftar gruplarının ve bireysel gelen taraftarların yardımıyla CentilmenLig ödülünü almaya aday olduklarını kaydetti.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı ve takımın amigosu Murat Aydın ise Orduspor’un başarısı için mücadele ettiklerini belirterek, ”Orduspor’a başarı gelecekse ve Avrupa yolunda emin adımlarla ilerleyecekse emniyet teşkilatımızla, taraftarımızla, bu şehirle beraber olacaktır” ifadelerini kullandı.

Programa, Orduspor Yönetim Kurulu üyeleri, emniyet mensupları ve taraftar gruplarının temsilcileri de katıldı.

Eyüp Elevülü / AA