Anadolu Kulüpleri Orduspor'da olağanüstü kongre ertelendi!

Orduspor'da olağanüstü kongre ertelendi!

05.06.2014 - 12:57 | Son Güncellenme:

Orduspor'da olağanüstü kongre, çoğunluk sağlanamadığı için 14 Haziran'a ertelendi.

Ordusporda olağanüstü kongre ertelendi

Bir otelde, saat 10.00'da yapılması planlanan kongreye oy kullanma hakkı bulunan 338 üyeden sadece 2'si katıldı. Tek aday olan mevcut kulüp başkanı Nedim Türkmen'in de katılmadığı kongrede, çoğunluğun sağlanamadığı kulüp yetkililerince tutanağa geçirildi, kongre 14 Haziran 2014 Cumartesi gününe ertelendi.

Haberin Devamı

Olağanüstü kongrenin yapılacağı otele gelen kulüp asbaşkanı Akın Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kongrenin ertelendiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonra aynı yerde yeniden toplanacağız. Herkes iyi biliyor ki sezonu başarılı şekilde tamamladık ve şampiyonluğu da kıl payı kaçırdık. Şu anda görülmektedir ki mevcut başkanımız Nedim Türkmen yeniden adaydır ancak bugün yeterli sayıya ulaşılmadığı için bu kongre bir hafta sonraya ertelenmiştir. Her şeyden önce güzel bir kongre yapalım istiyoruz. Başka aday varsa da bu adayların bir hafta içerisinde başvurusunu yapmasını bekliyoruz. Bu demokratik bir yarıştır. Bu sistem içerisinde kendileri de listelerini oluşturup gelebilirler. Şu bilinmelidir ki kimsenin korktuğu, kaçtığı ya da bir baskıyla göreve talip değildir. Burada tek hedef Orduspor'un başarısıdır. Kimsenin başka bir düşüncesi yok."

Haberin Devamı

Kulüp Müdürü Yavuz Selim Şahin, resmi olarak bir başkan adayının bulunduğunu, onun da mevcut kulüp başkanı Nedim Türkmen olduğunu, kongrede aktif 338 üyenin oy kullanabileceğini söyledi.