1.Lig Orduspor'da Türkmen'den açıklama

Orduspor'da Türkmen'den açıklama

31.05.2014 - 15:21 | Son Güncellenme:

Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Yeni sezon için gerekli olan 10 milyon liranın Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden sağlanması gibi talebimiz olamaz" dedi.

Ordusporda Türkmenden açıklama

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, "Yeni sezon için gerekli olan 10 milyon liranın Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden sağlanması gibi talebimiz olamaz" dedi.

Haberin Devamı

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'da bir olağanüstü kongre süreci yaşandığını, bu süreçte kamuoyundan hiçbir şeyi gizlemediklerini söyledi. Kulübün mali yapısına ilişkin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile görüştüklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Enver Bey, şu anki konumuyla bu şehrin temsilcisidir. Kendisiyle konuştuk ve kendisine rapor sunduk. Tekrar bir araya gelme noktasında zaten sürekli görüşüyoruz ama bilindiği gibi Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni kuruldu, yapılanma içerisinde. Aslında biraz da onun handikabını yaşıyoruz. Belki bu süreç olmasa Orduspor'a daha büyük katkılar yapabilirdi. Biz sayın Yılmaz'ın Orduspor'a yardımcı olacağını biliyoruz, kendisi de ifade etti. Burada sadece konuşulması gereken, 10 milyon liralık kaynak meselesidir. Yeni sezon için gerekli olan 10 milyon liranın Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden sağlanması gibi talebimiz olamaz. Biz sadece bu şehrin dinamiklerinin harekete geçirilerek ne tarz kaynaklar oluşturulabilir, bunu tartışmalıyız. Eğer bu sağlanırsa Orduspor yeni sezonda yine Süper Lig'i kovalayan bir takım olacaktır."

Haberin Devamı

Türkmen, 5 Haziran'da yapılacak kongrede kulüp başkanı Nedim Türkmen'in yeniden başkanlığa aday olmayacağını sözlerine ekledi.