Beşiktaş Orman’a omuz verdiler

Orman’a omuz verdiler

17.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, babası Abdulkadir Orman’ı dün son yolculuğuna uğurladı. Siyah-beyazlı başkanı, bu acılı gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı, teselli etmeye çalıştı

Orman’a omuz verdiler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın babası Abdulkadir Orman’ın cenazesi dün İstanbul’da toprağa verildi. Orman’ın cenaze namazı, öğle namazına müteakip Fatih Camisi’nde kılındı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da cenaze namazına katılırken, iki başkan farklı noktalarda durdu ve bir araya gelmedi. Beşiktaş, takım halinde camiye gelip, başkanlarına başsağlığı dilerken, kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk de oradaydı. İbrahim Toraman ise Orman’ı evinde ziyaret ederek taziyede bulundu.
Cenaze törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la birlikte, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile spor camiasından birçok kişi katıldı.

Yazarlar