1.Lig Osmanlıspor puan farkını açmak istiyor

Osmanlıspor puan farkını açmak istiyor

06.12.2014 - 10:48 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'in 12. haftasında takipçisi Kayserispor'a konuk olacak lider Osmanlıspor, rakibini yenerek puan farkını 8'e çıkarmaya çalışacak.

Osmanlıspor puan farkını açmak istiyor

PTT 1. Lig'in namağlup lideri Osmanlıspor, 12. hafta maçında takipçisi Kayserispor'u yenerek rakibiyle arasındaki puan farkını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig'de haftanın en önemli maçında Kayserispor ile Osmanlıspor, yarın saat 15.30'da Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak. Haftaya 27 puanla namağlup lider giren Osmanlıspor, Kayserispor engelini geçerek puan farkını açmayı amaçlayacak.

Başkent temsilcisinin ardından 22 puan ve averajla 2. sırada yer alan Kayserispor ise Osmanlıspor'u Ankara'ya eli boş göndererek zirveye ortak olmaya çalışacak.

Osmanlıspor, ligde oynadığı son 6 maçın 5'inden üç puanla ayrılırken, Kayseri ekibi bu zorlu mücadele öncesi Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi mağlup ederek moral kazandı.

Ligin en golcü takımı

Geride kalan 11 haftada rakip fileleri 25 kez havalandıran Osmanlıspor, ligin en golcü takımı konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Mehmet Yıldız'ın sakatlanması nedeniyle bu sezon genellikle forvet hattında görev yapan Serdar Deliktaş, 6 golle takımına katkı sağladı. Geçen hafta Manisaspor'a 2 gol atan Muhammet Reis de toplamda 5 gole ulaştı.

Sakatlık nedeniyle uzun süre formalarından uzak kalan Mehmet Yıldız ve Sapara'nın da son iki maçtır ikinci yarıda oyuna girmesiyle Osmanlıspor'un hücumdaki alternatifi arttı.