Trabzonspor Özcan’a son görev

Özcan’a son görev

25.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan, doğum yeri Akçaabat’ta defnedildi

Özcan’a son görev

. Özcan için Akçaabat ilçesindeki Ak Cami’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcular, takım arkadaşları, ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.
Cenaze namazının ardından Özcan’ın Türk bayrağı ve bordo-mavili bayrağa sarılı, 4 numaralı Trabzonspor ve milli takım formalarının üzerine konulduğu tabutu, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile 1461 Trabzon takımı oyuncularının omuzunda caminin yakınındaki Dürbinar Mezarlığı’na götürüldü. Özcan’ın cenazesi burada, dualarla toprağa verildi.

Haberin Devamı

Koltuğuna çiçek kondu

Özcan’ın, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oturduğu koltuğuna çiçek bırakıldı. Maç öncesinde ise müzik yayını yapılmazken dev ekrandan Kadir Özan’ın hayatını anlatan mini bir gösteri sunuldu. Kadir Özan’ın ardından tribünlerde, “Biliyoruz hep bizimlesin” ve “61 ruhu bizimle yaşayacak” yazılı pankartlar asıldı. Trabzonspor’un UEFA’ya yaptığı başvuru sonucunda maçın başlamasından önce Kadir Özcan anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.