Trabzonspor Özdilek: Trabzonspor zor maç

Özdilek: Trabzonspor zor maç

27.03.2013 - 12:57 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Bu hafta oynayacağımız Trabzonspor, iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Hem onlar, hem de bizim açımızdan çok kolay maç olmayacak" dedi. Mehmet Özdilek, bugün kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Özdilek: Trabzonspor zor maç

Milli maç nedeniyle verilen 15 günlük arayı iyi çalışarak geçirdiklerini belirten Mehmet Özdilek, "Bulunduğumuz periyotta çok zorlu müsabakalar oynuyoruz. Fenerbahçe maçından sonra bu hafta Trabzonspor ile oynayacağız. Bulunduğumuz yeri sağlamlaştırmak için Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu. Maçın zorluk derecesini çok net bildiklerini kaydeden Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Trabzonspor konumu itibarı ile kazanması gereken bir maça çıkacak. Biz de aynı düşüncelerle orada olacağız. Ligin sonu iyice daraldı. Her puanın, her golün çok önemli olduğu bir süreç yaşıyoruz. Kolay olmayacak ama her türlü zorluğa da alışacağız."

"2 MAÇ KAZANAN İLK 4 İÇİNDE OLUR"
İyi bir kadrolarının olduğunu, zaman zaman sakatlıklardan dolayı performans düşüklüğü yaşamış olabeceklerini ifade eden Mehmet Özdilek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Ancak, sıralama olarak bakıldığında üçüncü ile aramızda 6 puan dördüncü ile 3 puan olan bir süreç yaşıyoruz. Dolayısıyla ligin de enteresan olduğunu düşünürsek, ligde gelgitlerin olduğunu düşünürsek, son 8 hafta sadece bizim değil, bütün takımlar açısından çok önemli. İki maç kazananın ilk 4 içinde olacağı, 2 maç kaybedenin alttaki takımlarla puan farkının daha da daralacağını düşünürsek yine çok önemli bir müsabaka oynayacağız."

Haberin Devamı

"KOLAY MAÇ OLMAYACAK"
Trabzonspor'un içinde bulunduğu süreçte yaşadığı sıkıntılara da değinen Mehmet Özdilek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hem Trabzonspor, hem de bizim açımızdan çok kolay maç olmayacak. Son 2-3 haftadır hakemler hakkında çok konuşmuyoruz ama yaşadığımız sıkıntıları dile getirmeye çalışıyoruz. Son 2-3 haftadır ciddi anlamda hakem hataları ile mağlup oluyoruz. Bu haftadaki hakemin dirayetli ve düzgün olması bizim açımızdan çok önemli. Çünkü ciddi bir baskı olacak. Bu baskıyı kaldırması çok önemli. Ümit ediyorum ki, hak edenin kazanacağı bir müsabaka olur."

"ONLAR DA BASKI ALTINDA"
Trabzonspor'un yıllardır ortaya koyduğu çizgisinin şu an bulunduğu ortamla çok örtüşmediğinin de altını çizen Mehmet Özdilek, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Ne kadar zor süreçte olursa olsun, Trabzon Trabzon'dur. Onun ciddiyetini bilmek lazım. Ciddi olmazsanız sıkıntı yaşarsınız. Biz de o ciddiyeti ve saygıyı tüm rakiplere gösterdiğimiz gibi Trabzonspor'a da göstereceğiz. Onlar da çok büyük baskı altında. Aynı şekilde gelen hakem de büyük baskı altında olacaktır. Biz de güçlü yanlarımızı sahaya yansıtıp oradan istediğimizi almak istiyoruz. Galibiyetle dönmek bizi çok daha fazla mutlu edecek."

Haberin Devamı

3 SAKAT İDMANDA YER ALMADI
Trabzonspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Medical Park Antalyaspor, bu sabahı istasyon çalışması yaparak geçirdi. İdmana, bel ağrısı olan Uğur İnceman ile aşil tendonundan sakatlanan Ergün Teber katılmadı. İki futbolcuyla birklikte A-2 milli takımından sakat dönen Zeki Yıldırım'ın da idmanlara yarın katılacağı bildirildi.

Yazarlar