Basketbol ÖZEL - Breanna Stewart'tan eski Galatasaraylı Diana Taurasi'ye meydan okuma! Sözleşme cevabı

ÖZEL - Breanna Stewart'tan eski Galatasaraylı Diana Taurasi'ye meydan okuma! Sözleşme cevabı

23.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

EuroLeague finalinin MVP’si Fenerbahçe Alagöz Holding’in yıldızı Breanna Stewart, “Çukurova karşısında ne istediysek oldu. Kupayı alacağımızı hissediyorduk. Bireysel performans var ama daha önemlisi takım performansıydı” ifadelerini kullandı.

ÖZEL - Breanna Stewarttan eski Galatasaraylı Diana Taurasiye meydan okuma Sözleşme cevabı

EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali’nin en değerli oyuncusu seçilen ve finalde Çukurova karşısında 35 sayı kaydederek hem rekor kıran hem de takımının kupayı kazanmasında büyük pay sahibi olan Fenerbahçe Alagöz Holding’in yıldızı Breanna Stewart, MİLLİYET’e özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

- Finalde Fenerbahçe adına rekor kırdın ve MVP oldun. Neler hissediyorsun?

“Maçı kazandığımız için gerçekten mutluyum. Agresif olmak istedim oyun başladığında. İyi gidişatlı bir maç oldu. Maça başlarken çok özgüvenliydik. Bu şekilde de devam ettirdik. Ne istediysek oldu. Bireysel performans var ama daha önemlisi takım performansıydı.”

ÖZEL - Breanna Stewarttan eski Galatasaraylı Diana Taurasiye meydan okuma Sözleşme cevabı

- Diana Taurasi’nin final rekorunu geçtin, ona bir mesajın var mı?

“Daha önce basın toplantısında verdiğim mesajdan sonra bana geri dönüş yapmadı (Gülerek). Mesajımı tekrar iletiyorum ona. Eğer rekorunu geri istiyorsa EuroLeague’e geri dönmesi lazım. Ona çok büyük saygım var. Onunla birlikte oynamak, ona karşı oynamak büyük bir onur. Adımın onunla anılıyor olması bile benim için büyük mutluluk kaynağı.”

Haberin Devamı

- EuroLeague şampiyonluğunda kırılma anı hangisiydi?

“Finalde maçın başından beri iyi gittiğini söyleyebilirim. Hissederek oynuyorduk, kupayı alacağımızı hissediyorduk. Yavaş yavaş ilk çeyrekte oyunu çözmeye başlıyorduk. İkinci çeyrekte de çok iyiydik, zaten farkı açtık. Soyunma odasına gittiğimizde fark baya açıktı. O yüzden çok iyi bir maç sergiledik.”

- Yeni sezonda seni Fenerbahçe formasıyla izlemeye devam edecek miyiz?

“Henüz bilmiyorum. Hala bu seneye odaklıyız. Devam ediyoruz. Türkiye Ligi’ne konsantreyiz. Güçlü bir şekilde sezonu bitirmeyi istiyoruz.”

Yazarlar