Milli Takım ÖZEL: Nihat Özdemir-Şenol Güneş zirvesi sona erdi! İşte detaylar...

ÖZEL: Nihat Özdemir-Şenol Güneş zirvesi sona erdi! İşte detaylar...

09.09.2021 - 20:02 | Son Güncellenme:

TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Şenol Güneş arasında yapılan toplantı sona erdi. Skorer'in edindiği bilgiye göre Güneş, 2 saatlik süren bir toplantıda Özdemir'e sunum yaptı. TFF Başkanı, yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrası karar verecek.

ÖZEL: Nihat Özdemir-Şenol Güneş zirvesi sona erdi İşte detaylar...

SKORER ÖZEL |

Haberin Devamı

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nun 6. maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Milliler, henüz maçın ilk dakikasında geriye düşerken, maçı da 6-1 gibi farklı bir skorla kaybetti. Maç sonrasında A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'e büyük bir tepki vardı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Güneş, istifa sinyanlleri vermişti. Kamuoyundan büyük bir tepki gören Güneş'in geleceği merak konusu olmuştu.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş bugün Riva'da bir görüşme gerçekleştirdi. İkili arasında görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. 

2 SAATLİK SUNUM
Riva'da gerçekleşen görüşmede Şenol Güneş'in TFF Başkanı Nihat Özdemir'e rapor sunduğu öğrenildi. Nihat Özdemir'in bu rapor doğrultusunda yönetim kuruluyla görüşme gerçekleştireceği öğrenilirken istifa kararının henüz netleşmediği belirtildi.

Haberin Devamı

KARAR ÇIKMADI
TFF Başkanı Özdemir yönetim kuruluyla yapacağı toplantının ardından Şenol Güneş ile ilgili kararı verecek. Riva'da 2 saat süren toplantının ardından Şenol Güneş ve ekibi, Riva tesislerinden ayrıldı. Taraftalar ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelecek. 

 ‘HEP ARKASINDA DURDUK AMA...’
Bazı TFF yöneticileri, “Biz hocamıza her türlü desteği verdik. İstediği her şeyi onayladık, hep arkasında durduk. Ama kendisi ne yardımcı düzeyinde, ne yöntem konusunda yeni hiçbir adım atmadı” ifadelerini kullandılar. Toplantıda bir grup Güneş’in acilen görevden alınması istedi.

SELİM SOYDAN İSTİFAYA HAZIR
Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan’ın da yönetim kurulu toplantısında, “Ortada ciddi bir başarısızlık var. Bunda mutlaka benim de payım vardır. Sayın başkan ne istersen yapmaya hazırım. İsterseniz milli takımı bırakayım, isterseniz yönetim kurulundan da istifa edebilirim” dediği öğrenildi.