Trabzonspor Partiye geliyor

Partiye geliyor

02.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü 50. kuruluş yılını bugün kutlayacak. Bordo-mavili yöneticiler uzun uğraşlar sonunda transferi tamamlanan Burak Yılmaz’ı stada getirerek taraftarların huzuruna çıkaracak.

Partiye geliyor

Trabzonspor Kulübü 50. yılını Burak Yılmaz’la birlikte kutlayacak. Bordo-mavililerin, Çin ekibi Beijing Guoan’dan yoğun pazarlıklar sonunda renklerine bağladığı golcü futbolcu bugün statta düzenlenecek törene getirilecek.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz’la daha önce maddi konularda el sıkışan Başkan Muharrem Usta’nın, Çin ekibi ile de bonservis bedeli konusunda anlaştığı ortaya çıktı. Usta’nın, Burak’ı bugün statta yapılacak törende taraftarların huzuruna çıkararak 50. yıl kutlamalarında büyük bir sürprize imza atacağı aktarıldı. Beijing Guoan Menajeri Ming Li, Türkiye’ye geri dönmek isteyen Burak’ın transferinde problem olmadığını açıkladı. Li, “Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’a transferi konusunda zorluk çıkarmayacağız. Durumu iki gün içerisinde netleşecek. Teknik ekip de her türlü ihtimale karşı hazır durumda” dedi.

Bordo-mavili yönetimin, Serdar Taşçı için Spartak Moskova ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. 30 yaşındaki başarılı stoperin de kısa süre içinde Trabzon’a gelerek takıma katılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Trabzon’da şölen günü
Karadeniz ekibinin 50. kuruluş yılı kutlama programı belli oldu. Bordo-mavililer ilk olarak saat 10.00’da Atatürk Alanı’nda çelenk merasimi ve ardından Sülüklü Mezarlığı’nda anma töreni gerçekleştirecek. Şenol Güneş Kompleksi’nde 20.00’de başlayacak kutlama programında ise konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile birlikte sürprizlerin yer alacağı etkinlikler düzenlenecek.
Trabzonspor kutlamaların ardından saat 21.45’te İspanya La Liga ekiplerinden Alaves ile dostluk maçı oynayarak kendi evinde bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Maçın ardından stadyumun arka tarafında denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde büyük bir meşale gösterisi gerçekleştirilecek.

Yazarlar