Beşiktaş Paşa’ya bileniyor

Paşa’ya bileniyor

15.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kartal, Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Paşa’ya bileniyor

Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Sakatlığı bulunan oyunculardan İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın katılmadığı antrenmanda Fernandes ve McGregor’un özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü, Veli Kavlak’ın ise takımla birlikte idman yaptığı bildirildi. Bu arada, çift kale maçı 1-0 kazanan İbrahim Toraman, Niang, Holosko, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek, Dentinho, Mehmet Akgün, Gökhan Süzen ve Sinan Kurumuş’tan oluşan yeşil takımın, maç sonunda sevinç fotoğrafı çektirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Taktik prova
Ligde üst sıraları hedefleyen Kasımpaşa, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Taktik ağırlıklı antrenmanda kaleciler Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir’in kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştığı bildirildi. Tedavileri süren Özer ve Hüseyin Kala’nın fizyoterapist eşliğinde salonda ve sahada çalıştığı, Volkan Yaman ve Tabare Viudez’in ise takımdan ayrı koşu yaptığı kaydedildi.

Demirören dava açtı
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin eski yöneticilerinden Yıldırım Demirören, Ertunç Soğancıoğlu ve Mehmet Soysal’ın, olağan genel kurulda ibra edilmemeleri nedeniyle şirket aleyhine dava açtığı bildirildi. Borsaya gönderilen açıklamaya göre Demirören, Soğancıoğlu ve Soysal, 28 Aralık 2012 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında haklarında alınan ibra edilmeme kararlarının hükümsüzlüğü ile şahsi kusur ve eylemlerinden dolayı şirkete karşı sorumlu olmadıklarının menfi tespit davası niteliğinde olmak üzere tespiti ve hükmen ibralarına karar verilmesi talepli olarak İstanbul 31. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2013/74 E. sayılı dosyası ile şirket aleyhine dava açtı.

Haberin Devamı

Yer sıkıntısı!
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 5 günlük bir kamp planlayan Beşiktaş Yönetimi, saha zeminlerinin bozuk olması nedeniyle yer konusunu bir türlü netleştiremedi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın isteğiyle önce Adana sonra Marmaris’te kamp yapmak için arayışa geçen yönetim, rotasını Bodrum ile Fethiye’ye çevirdi. Siyah - beyazlı kulüp bu iki bölgede de uygun saha ve tesis bulamaması halinde Antalya’ya gidecek.

Kombineler bitti
BJK İnönü Stadı’nda bu sezon oynanacak son 4 maçı kapsayan kombine kart satışına Beşiktaşlı taraftarların ilgisi sürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada, yüzde 20 indirimli satışa çıkartılan 4 maçlık kombine kartlardan, yeni ve eski açık tribünler için ayrılan kontenjanın dolması nedeniyle, bu tribünler için kart satışlarının sona erdiği bildirildi. Numaralı, kapalı ve VIP tribünlerdeki 4 maçlık kombine kart satışları ise sürüyor.