Süper Lig Pendikspor, Efkan Bekiroğlu ve Fatih Aksoy'un peşine düştü

Pendikspor, Efkan Bekiroğlu ve Fatih Aksoy'un peşine düştü

28.06.2023 - 00:56 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, Alanyaspor'un iki yıldızına kanca attı. İstanbul temsilcisi, Akdeniz ekibinden Fatih Aksoy ve Efkan Bekiroğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Pendikspor, Efkan Bekiroğlu ve Fatih Aksoyun peşine düştü

Osman Özköylü yönetimindeki Pendikspor'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Kırmızı-beyazlıların, Alanyaspor'dan Efkan Bekiroğlu ve Fatih Aksoy'u kadrosuna dahil etmek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Emre Taşdemir, Sequeira, Welinton ve Tzavellas'ı kadrosuna dahil eden, Dimitris Pelkas'la da görüşmelerde bulunan Pendikspor'un iki oyuncu için kısa süre içerisinde hamle yapacağı belirtildi.

Efkan Bekiroğlu geride kalan sezonda Alanyaspor formasını 27 maçta giydi. Başarılı orta saha 4 gol ve 3 asist üretti. Sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Efkan Bekiroğlu'nun güncel piyasa değeri 2 milyon 400 bin euro.

Akdeniz ekibinin stoperi Fatih Aksoy ise geride kalan sezonda 29 müsabakada forma şansı buldu. 25 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro. Fatih Aksoy'un Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Yazarlar