Dünyadan Futbol Pep Guardiola'dan Suudi Arabistan açıklaması! 'Tehdit değil, bir gerçek'

Pep Guardiola'dan Suudi Arabistan açıklaması! 'Tehdit değil, bir gerçek'

30.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Suudi Arabistan'a transfer olan yıldız futbolcularla ilgili konuştu.

Pep Guardioladan Suudi Arabistan açıklaması Tehdit değil, bir gerçek

Dünyaca ünlü teknik direktör Pep Guardiola suskunluğunu bozdu. Suudi Arabistan'a yapılan transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Pep Guardiola, çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'ın transfer dönemindeki dengeleri değiştirdiği belirten Pep Guardiola'nın açıklaması ses getirdi. İşte ayrıntılar...

YILDIZLAR BİRER BİRER GİTTİ

Suudi Arabistan'da devletin kulüplere verdiği destek sonrası yıldız futbolcuların transferleri gerçekleşmeye başladı. Suudi Arabistan'a transfer olan futbolculardan bazıları şu şekilde:

Riyad Mahrez, Edouard Mendy, Roberto Firmino, Jota, Karim Benzema, N'Golo Kante, Seko Fofana, Marcelo Brozovic, Alex Telles, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic Savic, Kalidou Koulibaly, Jordan Henderson, Jack Hendry, Moussa Dembele.

Pep Guardioladan Suudi Arabistan açıklaması Tehdit değil, bir gerçek

GUARDIOLA'DAN YORUM GELDİ

Suudi Arabistan'ın yaptığı transferler sonrası Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola açıklamalarda bulundu. Suudi Arabistan'ın transferde dengeleri değiştirdiğini belirten Pep Guardiola şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Suudi Arabistan, bütün transfer pazarını ve dengesini değiştirdi. Birkaç ay önce Cristiano Ronaldo geldiğinde kimse oraya bu kadar çok üst düzey oyuncunun gideceğini düşünmemişti. Gelecekte daha fazlası da olacak. Bu bir tehdit değil, bir gerçek."

Pep Guardioladan Suudi Arabistan açıklaması Tehdit değil, bir gerçek

MAHREZ: MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTİYORDUM

Manchester City'den Al Ahli'ye 35 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında imza atan Riyad Mahrez, Suudi Arabistan'a transferinin sebebini açıkladı. 50 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki futbolcu, "Ben müslümanım. Al-Ahli'ye gelmemdeki en büyük sebep bu. Birçok teklif vardı ama ben müslüman bir ülkede yaşamak istiyordum" diye konuştu.