Trabzonspor Pepe pahalıya patladı

Pepe pahalıya patladı

26.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Arsenal’den kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu beklentileri karşılıksız bıraktı. Yıllık garanti ücreti 3,5 milyon euro olan Pepe sadece 12 lig maçında forma giyerken 4 gole imza attı.

Pepe pahalıya patladı

Trabzonspor’un sezon başında Arsenal’den bedelsiz transfer ettiği Nicolas Pepe şimdiye kadar ortaya koyduğu performansla beklentilere karşılık veremedi.

Haberin Devamı

Fildişi Sahilli futbolcu ligde forma giydiği 12 maçta 4 gol, 2 asiste imza attı. Sezon başında takıma gecikmeli katılan ve uzun süre sakatlıklarla boğuşan Pepe ligde sadece 12 maçta görev aldı. Karadeniz ekibiyle 1 senelik sözleşme imzalayan ve garanti ücret olarak 3 milyon 500 bin euro kazanan 28 yaşındaki oyuncunun bir golü Karadeniz ekibine tam 31 milyon liraya mal oldu.

Nicolas Pepe, Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldukları son maçta 90 dakika sahada kalırken hücumda etkisiz kalmıştı. Trendyol Süper Lig’in en şöhretli ve aynı zamanda en pahalı oyuncularından biri olan Pepe’nin takımdaki geleceği henüz netlik kazanmadı. Bordo-mavili yönetimin kalan maçlarda performansını ciddi biçimde artırmaması halinde Fildişi Sahilli oyuncuyla yola devam etmeyi düşünmediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Bu arada Pepe’nin Trabzonspor’da aradığını tam olarak bulamadığı ve bu nedenle ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi.