Skorer Persepolis Katar’ı salladı

Persepolis Katar’ı salladı

05.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’nin takımı, Asya Şampiyonlar Ligi maçında Katar ekib Al Gharafa’yı 3-0 mağlup etti, 7 puanla liderliğini sürdürdü

Persepolis Katar’ı salladı

Mustafa Denizli’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Persepolis, Asya Şampiyonlar Ligi maçında Katar takımı Al Gharafa’yı 3-0 mağlup etti. Denizli’nin yaklaşık 3 ay önce başına geçtiği İran ekibi, uluslararası arenadaki başarısına dün bir yenisini daha ekledi. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda yer alan Persepolis ilk 2 maçta topladığı 4 puanın ardından dün çıktığı 3. maçında da Al Gharafa’yı deplasmanda farklı yendi.
Doha’daki Tani Bin Jassin Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Tahran ekibi hızlı başladı. Henüz 2. dakikada Rezaei ile öne geçen Denizli’nin talebeleri, 5. dakikada Eamon Zayed ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı 2-0 sona erdi. Etkili futbolunu 2. yarıda da sürdüren Persepolis’te 73. dakikada Kazemian’ın kaydettiği gol maçın da skorunu belirledi.
Grubun diğer maçındaysa geçen maçta Denizli’nin takımına 6-1 yenilen Dubai temsilcisi Al Shabab ile Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımları 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Persepolis puanını 7’ye çıkararak liderliğini sürdürürken, ikinci sıradaki Al Hilal ise 3 puanda kaldı. İran ekibi bir sonraki maçını 17 Nisan’da Al Gharafa ile Tahran’daki Azadi Stadı’nda oynayacak.

Yazarlar