Hatayspor PFDK'dan Volkan Demirel'e dikkat çeken ceza!

PFDK'dan Volkan Demirel'e dikkat çeken ceza!

25.10.2022 - 19:57 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e verilen ceza dikkat çekti.

PFDKdan Volkan Demirele dikkat çeken ceza

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un başına geçen Volkan Demirel, 11. haftada oynanan Hatayspor - Beşiktaş maçına damgasını vurdu. Kritik maçta Beşiktaş'ın öne geçmesinden sonra, Demirel'in yaptığı hamle Hatayspor'a 3 puanını getirdi. Mücadele sonrası PFDK açıklanırken Demirel'e verilen ceza dikkat çekti.

Haberin Devamı

 İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK DENEYİMİ KARAGÜMRÜK'TE
Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Erol Bulut, Tahir Karapınar ve Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük deneyimini ise Fatih Karagümrük'te yaşadı. Karagümrük'te Farioli'nin görevden alınmasının ardından 17 Aralık 2021'de Kırmızı-Siyahlıların başına geçen Volkan Demirel, 24 karşılaşmada 1.71'lik puan ortalaması tutturarak başarılı bir performans sergiledi.

Fatih Karagümrük'ün başında Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 25 maça çıkan Volkan Demirel bu süreçte 12 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.

PFDKdan Volkan Demirele dikkat çeken ceza

HATAYSPOR VOLKAN DEMİREL'LE HAYAT BULDU
Hatayspor, Süper Lig'de ilk altı maçında sadece 1 puan alabildi. Kötü gidişat sonrası Serkan Özbalta ile yollarını ayıran Hatayspor, Volkan Demirel'i göreve getirdi. Tecrübeli teknik adam göreve geldikten sonra 4 maçta 3 galibiyet aldı.

Haberin Devamı

GALİBİYET SONRASI BÜYÜK SEVİNÇ
Kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Hatayspor, mücadelede Kaan Kanak'ın son dakika attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Gelen bu golden sonra Volkan Demirel ve teknik ekibi büyük sevinç yaşadı.

PFDKdan Volkan Demirele dikkat çeken ceza

VOLKAN DEMİREL'E AKREDİTASYON KARTI UYARISI
PFDK, Hataysporlu Falette'e 2 maç men, teknik direktör Volkan Demirel'e ise ihtar cezası verdi.

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü antrenörü VOLKAN DEMİREL’in, 19.10.2022 tarihinde oynanan ATAKAŞ HATAYSPOR-DÜZCE CAM DÜZCESPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

GALATASARAY'A PARA CEZASI
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kastamonuspor'u 7-0 mağlup eden Galatasaray'a ise karşılaşmada taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin TL para cezası verildi.

Konuyla ilgili PFDK'dan yapılan açıklamada "GALATASARAY A.Ş.’nin, 19.10.2022 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-GMG KASTAMONUSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Haberin Devamı

Yazarlar