ING Basketbol Süper Ligi Pınar Karşıyaka ilk 4 sıra için iddialı

Pınar Karşıyaka ilk 4 sıra için iddialı

16.03.2014 - 13:25 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi'nde haftayı Türk Telekom galibiyetiyle tamamlayan yeşil kırmızılı ekip, ligde 13. galibiyetine ulaştı.

Pınar Karşıyaka ilk 4 sıra için iddialı

Beko Basketbol Ligi'nde play-off'a avantajlı şekilde girmek için ilk 4 sırayı hedefleyen Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'u yenerek 13. galibiyetine ulaştı.

Haberin Devamı

Ligde son haftalarda istediği sonuçları elde edemeyen Pınar Karşıyaka, Türk Telekom maçı öncesinde oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyet almıştı. Türk Telekom maçıyla 13. galibiyetine ulaşan Pınar Karşıyaka, ilk 4 sıra için iddiasını sürdürdü. Gelecek hafta deplasmanda Banvit'e konuk olacak Pınar Karşıyaka daha sonra sırasıyla Torku Selçuk Üniversitesi, Galatasaray Liv Hospital (D), Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep (D), Trabzonspor Medical Park (D), Uşak Sportif ve Aykon TED Ankara Kolejliler (D) ile karşılaşacak.

Düşük şut yüzdesine rağmen kazandı

Türk Telekom karşısında rakibinin yüzde 51,8'lik şut oranına karşın yüzde 42,4 ile oynayan Pınar Karşıyaka, rakibini yenmeyi başardı. Ribaundlarda rakibine 38-28 üstünlük kuran yeşil kırmızılı ekip, rakibini 19 top kaybı yaptığı karşılaşmayı 10 top kaybıyla tamamladı.Müabakada 21 sayı kaydeden Batista en skorer isim olurken, bu oyucuyu 19 sayı ile Diebler ve 16 sayı ile Can Altıntığ izledi.