Magazin Pique'den ayrılan Shakira için bomba iddia: Casillas ile birlikte!

Pique'den ayrılan Shakira için bomba iddia: Casillas ile birlikte!

27.09.2022 - 23:08 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Pique ile şarkıcı Shakira birlikteliğini sonlandırdıklarını açıklamışlardı. Sakira'nın Cassilas ile birlikte olduğu öne sürüldü.

Piqueden ayrılan Shakira için bomba iddia: Casillas ile birlikte

Barcelona'nın efsane ismi Gerard Pique ve Grammy ödüllü şarkıcı Shakira 11 yıllık birlikteliklerini sonlandırdıklarını açıklamıştı. Ayrılıktan sonra Shakira, bir başka dünyaca ünlü futbol efsanesiyle birlikte olduğu öne sürüldü. Son dönemde skandal ayrılıklar yaşayan iki ismin adının birlikte anılması büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi. Son dönemde sosyal medyada daha aktif olan Casillas'ın Shakira'yı Instagram'dan takip etmeye başlaması da iddialara farklı bir boyut kattı. Shakira'nın Casillas'ı henüz Instagram'dan takip etmemesi dikkat çekerken, her iki isim de bu iddialara ilişkin bir açıklama yapmadı

Haberin Devamı

SHAKİRA AYRILIKTAN SONRA İLK KONUŞTU

Gerard Pique'nin Shakira'yla ayrılık kararı almasının ardından futbolunda büyük bir düşüş olduğu gözlemlendi. Kolombiyalı şarkıcı 11 senelik ilişkilerinin bitmesinin ardından ilk kez konuştu. Shakira, Gerard Pique ile birlikte olduğu dönemi şu sözlerle anlattı:

"Yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum. Sessiz kaldım. Bununla ilgili konuşmak zor. Normal bir ayrılık yaşamadık çünkü. Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. Çocuklarımı bu durumdan korumay çalıştım. Çünkü onlar hayattaki en önemli varlıklarım. Okulda arkadaşlarından bir şey duyar, internette kötü habere rastlarlar ve bundan etkilenirler. Bazen bana yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor ve bir yerde uyanacağım. Ancak hayır, bu gerçek. Muhtemelen hayatımın en karanlık dönemi. Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için."

Haberin Devamı

Müzik kariyerinin kendisi için bir hayat kurtarıcısı olduğunu belirten Shakira, "Müzik benim için bir hayat kurtarıcı. Parçalanmış halde hissettiğim günler oldu ve bu günlerden sadece müzik ile sıyrılabildim. İşin gözümü çok korkuttuğu günler oldu. Sadece çocuklarıma sarılıp, yataktan çıkmak istemediğim günler... Ancak ayağa kalkıp klip çekimine veya stüdyoya gitmek zorundaydım" ifadelerini kullandı.

CASİLLAS İDDİASI

TNG News'te yer alan habere göre eski iş ortağının eski iş arkadaşlarından biri olan Iker Casillas ile romantik bir ilişki yaşamaya başlayan Shakira'nın bu iddialara ne cevap vereceği merak konusu oldu.

 

Yazarlar