İngiltere Premier Lig Pochettino’nun sözleşmesindeki ilginç detay ortaya çıktı!

Pochettino’nun sözleşmesindeki ilginç detay ortaya çıktı!

23.03.2016 - 10:27 | Son Güncellenme:

Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino’nun sözleşmesindeki ilginç detay ortaya çıktı. Genç çalıştırıcı için Premier Lig’in dev ekiplerinin sıraya girmesi an meselesi.

Pochettino’nun sözleşmesindeki ilginç detay ortaya çıktı

Bu sezon Tottenham’la gösterdiği performansla ligin en iyi teknik adamları arasına giren Mauricio Pochettino’nun sözleşmesindeki ilginç detay ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İngiliz The Sun Gazetesi’nin iddiasına göre; Geçtiğimiz sezon başında Southampton’dan ayrılarak Tottenham’la 5 yıllık sözleşme imzalayan Pochettino’nun kontratında “10 milyon pound ödeyen sözleşmeyi fesh etme hakkına sahiptir” şeklinde madde olduğu ve bu maddenin Ada’nın büyük takımlarının ilgisini çektiği iddia edildi.

Sezon sonunda Louis van Gaal ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Manchester United’ın ve Guus Hiddink’i geçici olarak göreve getiren Chelsea’nin, sözleşmesindeki detayı öğrendikten sonra Pochettino’ya yaz aylarında teklif yapabilecekleri ifade edildi.

Premier Lig’de Leicester City’nin 5 puan arkasında 2. sırada yer alan Tottenham ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli çalıştırıcı, daha önce yaptığı açıklamalarda sözleşme uzatma konusunda aceleci davranmayacağını söylemesine karşın Tottenham Başkanı Daniel Levy’nin yaz döneminde 44 yaşındaki teknik adama yeni sözleşme önereceği belirtildi.

Haberin Devamı

(Sporcope)

Yazarlar