Voleybol Polonya'da Joanna Wolosz'dan Türkiye itirafı!

Polonya'da Joanna Wolosz'dan Türkiye itirafı!

25.05.2024 - 11:00 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın özellikle geçen sezon yarattığı fırtınanın yankıları sürüyor. Polonya ve Imoco'nun yıldız pasörü Joanna Wolosz; tÜRKİYE, Santarelli, ve Maja Ognjenovic ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Polonyada Joanna Woloszdan Türkiye itirafı

Polonya'nın dünya yıldızı Joanna Wolosz, Interia Sport'a özel açıklamalarda bulundu. Polonyalı pasör, Filenin Sultanları'nın yenilmezliğiyle ilgili soruya cevap verdi.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ'
Geçen sezon çok iyi bir sezon geçirdiniz ve Olimpiyatlara katılmaya hak kazanarak bunu taçlandırdınız. Amerika ve İtalya gibi dünyanın en iyi takımlarını yendiniz. Ama Türkiyenin koçu sizi avucunun içi gibi tanıyan Daniele Santarelli iken Türkiyeyi nasıl yenebilirsiniz ?

Koçun herhangi birini tanımamasının bir sorun olduğunu sanmıyorum, tanıması tabii belki ekstra bir avantaj yaratabilir. Şu anda Türkiyeye baktığımda bence İtalya ile birlikte dünyanın en parlak 2 takımından birine sahipler. Daniele'nin Türkiye'deki yönetim şeklini bilmiyorum ama Türkiye çok zorlu bir takım. Onları nasıl yeneceğimize gelirsek böyle bir maç olursa, belki de olimpiyatlarda, umarım kazanmak için bir çözüm yolu buluruz ve başarılı oluruz. Kolay olmayacak olsa da tüm gücümüzle Türkiye'yi yenmeye çalışacağız. Ama nasıl yeneceğimizi bilmiyorum, bu gelecek için düşünülmesi gereken bir şey.

Haberin Devamı

Polonyada Joanna Woloszdan Türkiye itirafı

WOLOSZ: SANTARELLI BİZİM LİDERİMİZ
Joanna Wolosz, aynı zamanda Imoco'da hocası olan Daniele Santarelli için şunları söyledi: Onun bizim liderimiz olduğunu ve bizi bir şekilde yönettiğini biliyorsunuz. Ama aynı zamanda konuşmaya, fikir alışverişinde bulunmaya çok açık ve eğer birinin daha iyi bir fikri varsa üzerinde düşünüyor ve tamam belki de sen haklıydın, hadi bunu deneyelim diyor.

Bu çok yararlı bir şey çünkü aslında hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz, aynı yolda ilerliyoruz ve bence böyle bir ilişki en doğrusu. Bilindiği gibi bir koç var ve koçun oyunculara saygı duyması gerektiği gibi biz oyuncuların da koça saygı duyması gerekiyor. Ama koça bir Tanrı gibi davranmak. Bana göre bu yol doğru yol değil.

'MAJA TAM BİR UZAYLI'
Joanna Wolosz, dünyanın en iyi pasörlerinden biri olan Maja Ognjenovic için ise; Bu yıl İtalya Ligi finalinde kendisine büyük hayranlık duyduğum Maja Ognjenovic'e karşı oynama fırsatım oldu. Dünyanın bir numaralı elleri ve klasını gösteriyor. Tamam, kimsenin yaşına laf etmek gibi olmasın ama o hala en üst seviyede oynamaya devam ediyor. Tam bir uzaylı.

Yazarlar