Skorer Popov devrimi!

Popov devrimi!

14.02.2011 - 01:50 | Son Güncellenme:

Bulgar golcü, Gaziantep’in ünlü mutfağına alışamadığı için makarna yediğini, takım arkadaşlarının da döneri bıraktığını söyledi

Popov devrimi

Galatasaray’ı tek golle mağlup ederek ikinci yarıdaki çıkışını devam ettiren Gaziantepspor’un başarılı oyuncusu Ivelin Popov, herkesin hayran olduğu Gaziantep mutfağına alışamadığını söyledi.
Bulgaristan’da yayın yapan 7sport gazetesine Türkiye’deki yaşantısını değerlendiren Popov, “Türk ve Gaziantep mutfağına bir türlü alışamadım. Yemekler çok baharatlı ve tadı garip. Zar zor yiyebildiğim için de kilo kaybettim” dedi.
Kırmızı etten fazla hoşlanmadığına dikkat çeken başarılı futbolcu, “Burada kimse sizin ne yediğinizle ilgilenmiyor. Takım arkdaşlarım maçlardan önce döner yiyordu. Döner yemekten sıkıldığım bir gün aşçıya bana ‘lütfen spagetti yapın’ dedim ve aşçı yüzüme tuhaf tuhaf baktı. Şimdi tüm takım maçlardan önce spagetti yiyor. Kimse dönere bakmıyor” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Galatasaray galibiyeti için teknik heyet ve futbolculara kol saati hediye etti. Kızıl’ın, kupa ve ligdeki performans için Tolunay Kafkas ve oyuncularına teşekkür ettiği vurgulandı.

Yazarlar