Skorer Potada en ateşli zaman

Potada en ateşli zaman

27.04.2010 - 01:57 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezon tamamlandı ve herkesi play-off heyecanı sardı. Şampiyonluk mücadelesi verecek kulüp temsilcilerinin bir araya geldiği basın toplantısında iddialı açıklamalar yapıldı

Potada en ateşli zaman

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonu ilk 8 sırada bitiren takımlar play-off çeyrek finaline hazırlanırken, ‘Sezonun en ateşli zamanı başlıyor’ sloganıyla start alacak play-off mücadelesi öncesi Swiss Otel’de basın toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar, Asbaşkan ve MHK Başkanı Metin Şahin, Ligler Direktörü Ahmet Araşan ve ligler koordinatörü Ayhan Özgümüş ile Efes Pilsen’den Coach Ergin Ataman ve oyuncu Kaya Peker, Fenerbahçe adına Coach Ertuğrul Erdoğan ve oyuncu Mirsad Türkcan, Bornova Belediyesi adına Coach Aclan Kavasoğlu ve oyuncu Cüneyt Erden, Erdemirspor adına Coach Ahmet Çakı ve oyuncu Erdal Bibo, Beşiktaş Cola Turka’dan takım menajeri Murat Murtazaoğlu ve Türk Telekom’dan da Genel Menajer Ahmet Arif Tuğran katıldı.
Kulüp temsilcileri de iddialı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Play-off programı
28 Nisan Çarşamba
18.30 Banvit-Pınar Karşıyaka (0-0)
20.30 FB Ülker-Bornova Bld. (0-0)

29 Nisan Perşembe
18.00 Efes Pilsen-Erdemir (1-0)
20.00 Beşiktaş C.T.-T.Telekom (1-0)

30 Nisan Cuma
Banvit-Pınar Karşıyaka
Fenerbahçe Ülker-Bornova Bld.

2 Mayıs Pazar
Erdemir-Efes Pilsen
Türk Telekom-Beşiktaş C. T.

3 Mayıs Pazartesi
Bornova Bld.-Fenerbahçe Ülker
Pınar Karşıyaka-Banvit

Bu karşılaşmalar sonrasında takımlar 3 galibiyete ulaşamadığı takdirde yarı finale kalan takımı belirleyecek maçlar oynanacak.

Yazarlar