Skorer Potada kritik gece

Potada kritik gece

05.12.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

Potada kritik gece

Potada kritik gece

BASKETBOL Süper Ligi'ndeki iki temsilcimiz Efes Pilsen ile Ülker, gruplarındaki en kritik maçlarını bugün oynayacak. Efes, deplasmanda yenildiği Fransız Pau Orthez ile Abdi İpekçi Salonu'nda 18.00'de yapacağı maçı kazandığı taktirde liderliğini garantileyecek. Ülker ise son sıraya düşmemek için 20.00'de Limoges önünde beş farklı galibiyet arayacak
BASKETBOLDA Avrupa Süper Ligi'ndeki temsilcilerimiz Efes Pilsen ve Ülker, zorlu maratondaki "en kritik" grup maçlarını bugün oynayacaklar.
D Grubu'nda 14 puanla ilk sırada yer alan Efes, liderliği garantilemek için Abdi İpekçi Salonu'nda 18.00'de başlayacak olan maçta, rakip sahada 80 - 78 yenildiği Fransa'nın Pau Orthez takımını mağlup etmeye çalışacak. Müsabakayı Iztok Rems (Slovenya) - Karel Bruna (Çek Cumhuriyeti) hakem ikilisi yönetecek. Bu maç için saat 14.30'da Bostancı Deniz Otobüsü iskelesi, Fenerbahçe Stadı, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu, Mecidiyeköy Katlı Otopark ve Bahçelievler Yapı Kredi Bankası önünden Abdi İpekçi Salonu'na ücretsiz otobüsler hareket edecek. Aynı otobüsler maç sonu kalkış noktalarına dönecekler.
Öte yandan, A Grubu'nda mücadele veren Ülker, bir diğer Fransız ekibi Limoges önünde aynı salonda saat 20.00'de başlayacak olan maçta beş farklı galibiyet arayacak. Deplasmanda 84 - 80 yenildiği rakibini 5 sayı ile yenmesi halinde ikili averajda üstünlük sağlayacak olan Turuncu - Yeşilliler, grupta son sıra için Limoges ve Panionios'u başbaşa bırakacak. Bu müsabakayı Francisco Fajaro (İspanya), Peter Klingbiel (Almanya) hakem ikilisi idare edecek. Her iki karşılaşma da CINE 5'ten naklen yayınlanacak.
Bayanlar Süper Ligi'nde ise Galatasaray, İtalya'nın Ahena Cesena takımı ile saat 16.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacak. Sarı - Kırmızılılar bu müsabakayı kazanırsa ligin ilk yarısını dördüncü sırada kapayacak.

Yazarlar