Skorer Potada PTT tesellisi

Potada PTT tesellisi

25.10.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Potada PTT tesellisi

Potada PTT tesellisi

Basketbol Avrupa Kupaları'ndaki temsilcilerimiz hafta içinde verdikleri 12 sınavda sadece 3 galibiyet alırken, Süper Lig'de Türk Telekom PTT'nin PAOK karşısındaki 73 - 66'lık zaferiyle teselli bulduk, Koraç'ta Kombassan Konya ve Darüşşafaka'nın galibiyetleriyle sevindik

BASKETBOLDA Avrupa Kupaları'ndaki temsilcilerimiz haftayı 12 maçta sadece üç galibiyet ve hayal kırıklığı ile kaparken, Süper Lig'de Türk Telekom PTT'nin PAOK zaferiyle teselli bulduk, Koraç'ta Kombassan Konya ve Darüşşafaka ile sevindik.
Efes Pilsen, Moskova'da Sellers'ın hastalığı ve Ufuk'un sakatlığı nedeniyle beklenen performansı gösterememesi sonucu CSKA Moskova'ya 77 - 73 mağlup olmasına rağmen A Grubu'nda namağlup Yunan Olympiakos'un ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Ülker ise lider Kinder Bologna deplasmanında 94 - 64'lük skorla yenilmekten kurtulamadı ve C Grubu'nda ilk maçlar sonunda beşinci sırada kaldı. Türk Telekom grubun güçlü temsilcisi PAOK'u Ankara'da son dakikalardaki müthiş performansıyla 73 - 66 devirerek tur umutlarını canlı tuttu.
Fenerbahçe, Kulüpler Kupası'nda Polonya'nın Zepter Slask takımı karşısında aldığı 84 - 81'lik şok yenilgi sonrası grupta dördüncü sırada kalırken, Tofaş da Ukrayna deplasmanında Bipa Moda'ya 82 - 81 yenildi.
Koraç Kupası'ndaki dört temsilcimizden Kombassan Konya, Hırvat Zadar'ı rakip sahada 65 - 62 yenerek grubunda liderliği kaptırmadı. Darüşşafaka da Bulgar Slavia Sofya önünde 92 - 72'lik skorla şov yaptı ve grubunda ikinciliğini korudu. Galatasaray, İtalyan Varese'ye İstanbul'da 77 - 70 mağlup olarak ilk yenilgisini almasına rağmen ikinci durumda bulunduğu L Grubu'nda iddiasını sürdürdü. Tuborg ise Polonya'nın Bobrek takımına 95 - 87 yenilince N Grubu'nda dibe çöktü.
Bayanlar Süper Ligi'nde Galatasaray, lider IMOs Bruno'ya deplasmanda 73 - 50 yenilerek B Grubu'nda yedinci sıraya indi. Ronchetti Kupası'ndaki temsilcilerimiz Botaş ve Beşiktaş da rakiplerine farklı yenilerek tur şanslarını azalttılar.