Fransa Ligue 1 Prandelli, Marsilya'yı reddetti!

Prandelli, Marsilya'yı reddetti!

11.08.2015 - 13:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 9 aydır boşta olan Cesare Prandelli, Marsilya'nın teklifini geri çevirdi.

Prandelli, Marsilyayı reddetti

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Cesare Prandelli Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kendisine gelen en ciddi iş teklifini geri çevirdi. Sarı-kırmızılılar ile geçen yıl Kasım ayında yolları ayrılan İtalyan teknik adamın ismi o dönemden bu yana bazı ekiplerle anılmıştı. Bologna ve Atalanta'dan gelen teklifler sonrasında dinlenmeyi tercih eden 57 yaşındaki çalıştırıcıya bu kez Fransa'dan teklif geldi.

Marcelo Bielsa'nın ayrılmasının ardından Jurgen Klopp ile görüşen Marsilya, Alman çalıştırıcıyı ikna edemedi. Marsilya'ya yakın La Provence gazetesinin haberine göre mavi-beyazlılar Klopp'un ardından Cesare Prandelli'ye yöneldi ve takımın başına geçmesi önerisinde bulundu. Ancak Prandelli Fransız ekibinin teklifini reddetti.

Marsilya Başkanı Vincent Labrune'nin bizzat temasa geçtiği Prandelli'den olumsuz yanıt aldığı bildirildi. Avrupa'daki tüm liglerde sezonun başlamak üzere olduğu bir dönemde, boşta olan sayılı takım kalmışken, İtalyan hocanın cevabı şaşkınlık yarattı. Ancak Marsilya yönetiminin, fazla tercih şansı kalmayan Prandelli'ye ısrarda bulunabileceği kaydedildi.