Kayserispor Prosinecki: F.Bahçe sürekli kazanıyor

Prosinecki: F.Bahçe sürekli kazanıyor

29.11.2012 - 18:36 | Son Güncellenme:

Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Prosinecki: F.Bahçe sürekli kazanıyor

Kayserispor, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde, Kadir Has Tesisleri’nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Steinsson ve Riveros ile grip olan Abdullah dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Prosinecki, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre konuştu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, koşunun ardından topla çalışma yapıldı.

İdmandan önce gazetecilere açıklama yapan Prosinecki, sakatlıkları bulunan Steinsson’un Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmayacağını, Riveros’un durumunun ise maç günü belli olacağını söyledi.

Fenerbahçe maçının çok zorlu geçeceğini dile getiren Prosinecki, şunları kaydetti: ”Fenerbahçe ligin iyi takımlarından biri, iyi de futbol oynuyor. Son haftalarda da yükselen bir grafikleri var. Sürekli kazanıyorlar. Bu maça olabildiğince iyi hazırlanmaya başladık ve hazırlanmaya da devam edeceğiz. Takımımı maça motive etmeye başladım. Moraller de yavaş yavaş yerine gelmeye başlıyor. Daha da iyi olacaktır. Bu tip büyük maçları herkes bekler. Oyuncular daha çok bekliyor. Oyuncularıma güveniyorum. Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız.” Kulüp başkanı Recep Mamur ile genel menajer Süleyman Hurma’nın da takip ettiği antrenman, daha sonra basına kapalı devam etti.