Almanya Bundesliga Psikolog getirttiler !

Psikolog getirttiler !

10.12.2013 - 19:26 | Son Güncellenme:

Üst üste kötü sonuçlar alan Hannover’de oyuncular, “Bizim sorunumuz psikolojik” diyerek kulübe psikolog transfer ettirdi

Psikolog getirttiler

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Bundesliga’da sıkıntılı günler geçiren Hannover 96 takımı, kötü gidişatı tersine çevirmek için transfere bel bağladı. Ancak futbolcu değil psikolog transferi!...
Bu sezon çıktığı 15 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ile 8 mağlubiyet alan ve son olarak Stuttgart’a yenilen yeşil beyazlı ekipte soruna teşhisi bizzat futbolcuların kendisi koydu. Oyuncular sorunun teknik bir sorun olmadığını ve psikolojik olduğunu söylediler.
Çözüm konusunda Hannoverli futbolcularla birlikte akıl yürüten yönetime çözüm önerisi de oyuncuların kendisinden geldi. Yeşil beyazlı oyuncular, kulübün eski çalışanı olan Peter Boltersdorf’un tekrar geri getirilmesi isteğinde bulundular.
Motivasyon uzmanı olarak bilinen psikolog Boltersdorf, bunun üzerine Hannover tarafından kulübe getirildi. Hannover idari menajeri Dirk Dufner oyunculara hak verdiklerini, “Elbette bu mental bir sorun” sözleriyle dile getirirken, Boltersdorf da “Sorunları bir düğmeye basarak çözemezsiniz. Zamana ihtiyaç var” diye konuştu.

Yazarlar