Skorer Rakip İsveç, solla geç

Rakip İsveç, solla geç

25.11.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Rakip İsveç, solla geç

Rakip İsveç, solla geç

       Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 6. sınavına çıkacak olan Basketbol Milli Takımı İsveç deplasmanında mücadele edecek. 20.000'deki karşılaşmalı Finli ve Rus hakim yönetecek. Ay - Yıldızlı ekibimiz bu maçı kazandığı taktirde, 1999'da Fransa'da yapılacak finallere katılma yolunda b.üyük bir avantaj yakalayacak
       A Milli Basketbol Takımımız, 1999 Fransa Avrupa Şampiyonası'nda E Grubu'ndaki altıncı maçını bu gece İsveç ile rakip sahada oynayacak.
       İsveç'in kuzeyindeki Lulea kentinde TSİ 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Carl Jungebrand (Finlandiya) - Vladimir Okhrimenko (Rusya) hakem ikilisi yönetecek.
       Grupta 5 maçta 4 galibiyetle ikinci sırada yer alan Millilerimiz bu maçı da kazandığı taktirde rakip sahadaki dördüncü galibiyetini alacak ve finalleri büyük ölçüde garantileyecek. Dün özel bir uçakla İsveç'e giden ve akşam maçın oynanacağı Delfingen Salonu'nda iki saat süren bir çalışma yapan A Milli Takım'ın coachu Erman Kunter, "İsveç'e kazanmaya geldik. Rakibimizin şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Şu an formdayız ve galibiyete yakın olan taraf biziz. Tek dezavantajımız Lulea'daki aşırı soğuk" dedi.
       Milli Takım'ın sahada Orhun, İbrahim, Hidayet, Mirsad, Hüseyin ilk beşiyle çıkması bekleniyor. Grubumuzda ayrıca bu akşam Letonya - İtalya, Çek Cumhuriyeti - Gürcistan karşılaşmaları oynanacak.