Skorer Raşit Çetiner: Ayrılık hiç hesabımda yoktu...

Raşit Çetiner: Ayrılık hiç hesabımda yoktu...

19.09.2008 - 13:26 | Son Güncellenme:

.

Raşit Çetiner: Ayrılık hiç hesabımda yoktu...

Konyaspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Raşit Çetiner, "Ayrılık hiç hesabımda yoktu. Bayram tatilinde sonra uygun teklifleri değerlendireceğim" dedi.
         Çetiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı ekiple sözleşme imzalarken uzun yıllar çalışmayı planladığını ancak, ligde geride kalan 3 hafta sonunda görevinden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.
         Yönetimle fikir ayrılığına düştüklerini ifade eden Çetiner, "Ne olduğunu anlayamadım. Bir gün gelip benimle olmayacağını söylediler. Daha sonra oturup konuştuk. Fikir ayrılıkları ortaya çıktı ve yollarımızı ayırdık" diye konuştu.         Çetiner, her iki taraf için de hayırlısının olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
         "Sezon başında bu takımı ben kurdum. Takımın iskeletini yeniden oluşturduk. Bu takımın çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Onlarla yola devam edemediğim için çok üzgünüm. Ancak, bizler profesyonel insanlarız. Bu gelişmeler gayet normal. Konyaspor başkanı çok sevdiğim bir insan. Kendisi çok iyi ve enerji dolu. Konyaspor’a ligde başarılar diliyorum."
         Ramazan bayramını dinlenerek geçireceğini belirten Çetiner, "Biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. Ayrılık hiç hesabımda yoktu. Bayram tatilinden sonra sonra uygun teklifleri değerlendireceğim" dedi.