Dünyadan Futbol Real Madrid'de Arda Güler, Dani Ceballos'la tartıştı! Frikiği direğe takıldı

Real Madrid'de Arda Güler, Dani Ceballos'la tartıştı! Frikiği direğe takıldı

07.01.2024 - 07:57 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de ilk maçına Arandina deplasmanında çıkan Arda Güler'in Dani Ceballos ile tartıştığı pozisyon karşılaşmaya damgasını vurdu. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Güler, Dani Ceballosla tartıştı Frikiği direğe takıldı

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, İspanyol devinde ilk maçına Kral Kupası Son 32 Turu'nda çıktı. Eflatun-beyazlıların, Arandina'yı 3-1 yendiği mücadeleye ilk 11'de başlayan Arda Güler, 18'inci dakikada direğe takıldı.

Haberin Devamı

Arda Güler karşılaşmadaki ilk gol pozisyonunu 8'inci dakikada yakaladı. Garcia'nın yayın önüne doğru ortasını kontrol eden Arda Güler'in sağ ayağının üstüyle yaptığı vuruşta top savunmaya çarpıp kornere gitti.

18 yaşındaki on numara, 14'üncü dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Tobias'ın derinlemesine pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Arda Güler'in sağ ayağıyla yaptığı vuruşta, tecrübeli file bekçisi Alvarez meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

FRİKİKTE TARTIŞTI

Heyecan dolu müsabakanın 17'nci dakikasında Real Madrid çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Arda Güler kazanılan serbest vuruş sonrası topu eline aldı. Bu sırada Dani Ceballos geldi ve Arda Güler'den topu almak istedi. Arda Güler takım arkadaşıyla tartıştıktan sonra topu bırakmadı ve frikiği kullandı.

Haberin Devamı

Arda Güler'in sert şutunda meşin yuvarlak sol kale direğinin dışına çarparak auta gitti. Tribünlerdeki taraftarlar bu vuruş sonrası 18 yaşındaki genç yeteneği alkışladı.

FENERBAHÇE DÖNEMİ AKILLARA GELDİ

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Hatayspor karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Arda Güler, kazanılan serbest vuruşta Serdar Dursun'la kimin vuracağına dair bir diyalog yaşamıştı.

Arda Güler, Serdar Dursun'a, "Sen mi vuracaksın abi?" demiş ve o anlar kameralara yansımıştı.

BAKAN BAK'TAN PAYLAŞIM

Arda Güler'in serbest vuruş pozisyonu sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bir paylaşımda bulundu. Bakan Bak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arda, 'abi ben vurayım mı?' diyorsa dinlemek lazım. Maşallah evlat..."

FORMASI İSTENDİ

Arda Güler ilk yarı biterken rakip takımın bir ricasıyla karşı karşıya kaldı. Arandina'nın savunmacısı Pesca, Arda Güler'in formasını istedi. Arda Güler ise maç sonunu işaret etti.

59'DA KENARA GELDİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 59'uncu dakikada oyuna hamlede bulundu. Arda Güler kenara geldi. Arda Güler'in yerine Federico Valverde maça dahil oldu.

18 yaşındaki on numaranın Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Arda Güler'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı